עוגת שוקולד נימוחה ומנחמת משלושה מרכיבים בלבד!
לא צריך להמשיך לחפש עוד, כי הבאנו לכם מתכון לעוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד! לא נגלה לאף אחד שהיה כל כך קל להכין אותה
לא צריך להמשיך לחפש עוד, כי הבאנו לכם מתכון לעוגת שוקולד מושלמת משלושה מרכיבים בלבד! לא נגלה לאף אחד שהיה כל כך קל להכין אותה
- רון חיים
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2201.0 קק״ל 2201.0 קק״לפחמימות 135.1 גרם 135.1 גרםשומן 163.1 גרם 163.1 גרםנתרן 869.0 מ״ג 869.0 מ״גחלבון 53.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 93.0 גרם 93.0 גרםכולסטרול 1485.0 מ״ג 1485.0 מ״גסידן 310.2 מ״ג 310.2 מ״גברזל 17.4 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 1650.0 מ״ג 1650.0 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 5 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות2201
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2201.0 קק״ל 2201.0 קק״לפחמימות 135.1 גרם 135.1 גרםשומן 163.1 גרם 163.1 גרםנתרן 869.0 מ״ג 869.0 מ״גחלבון 53.1 גרם 53.1 גרםסיבים תזונתיים 16.0 גרם 16.0 גרםשומן רווי 93.0 גרם 93.0 גרםכולסטרול 1485.0 מ״ג 1485.0 מ״גסידן 310.2 מ״ג 310.2 מ״גברזל 17.4 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 1650.0 מ״ג 1650.0 מ״גאבץ 8.8 מ״ג 8.8 מ״גסגור
האם אפשר להכין עוגת שוקולד טעימה ומהממת, ללא גלוטן, משלושה מרכיבים בלבד? בהחלט כן! רק צריך לדעת באיזה מרכיבים להשתמש ואיך לחבר אותם יחד לבלילה מושלמת שנאפית לכדי עוגה שאי אפשר להפסיק לנשנש.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 2201 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
5 ביצים Mמופרדות לחלמונים וחלבונים
-
100 גרם חמאה
-
200 גרם שוקולד מריר
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו בלון לקצף יציב וגמיש.
- ממיסים את השוקולד המריר והחמאה על כיריים על בן מארי ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפם את החלמונים בהדרגה לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס והחלמונים לחלבונים המוקצפים ומקפלים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומסוכרת ואופים 25-30 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר עם וו בלון לקצף יציב וגמיש.
- ממיסים את השוקולד המריר והחמאה על כיריים על בן מארי ומערבבים לתערובת אחידה.
- מוסיפם את החלמונים בהדרגה לשוקולד ומערבבים לאיחוד.
- מוסיפים את תערובת השוקולד המומס והחלמונים לחלבונים המוקצפים ומקפלים לבלילה אחידה.
- מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומסוכרת ואופים 25-30 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
יצא מדהים, קליל וטעים!
תודה רבה אסתר
איך עשיתם את הרוטב?
היי קרן, אפשר להמיס במיקרוגל חצי כוס שמנת מתוקה עם 100 גרם שוקולד מריר ולשפוך על העוגה
העוגה בלי קמח בכלל..
נכון, לא צריך בה קמח