עיקרית חגיגית וקלה להכנה: קציצות בקר אפויות עם פירות יבשים
מנת קציצות בקר בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתקתקות עדינה, מרשימה וחגיגית שתקפיץ לכם את ארוחת החג. אזהרה: בשנה הבאה תצטרכו להכין כמות כפולה!
מנת קציצות בקר בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתקתקות עדינה, מרשימה וחגיגית שתקפיץ לכם את ארוחת החג. אזהרה: בשנה הבאה תצטרכו להכין כמות כפולה!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.2 קק״ל 1856.1 קק״לפחמימות 3.8 גרם 94.4 גרםשומן 4.1 גרם 102.6 גרםנתרן 137.5 מ״ג 3436.4 מ״גחלבון 5.2 גרם 130.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 31.3 גרםכולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״גסידן 7.3 מ״ג 183.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 115.7 מ״ג 2892.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 32.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות74
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 74.2 קק״ל 1856.1 קק״לפחמימות 3.8 גרם 94.4 גרםשומן 4.1 גרם 102.6 גרםנתרן 137.5 מ״ג 3436.4 מ״גחלבון 5.2 גרם 130.5 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.2 גרםשומן רווי 1.3 גרם 31.3 גרםכולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״גסידן 7.3 מ״ג 183.1 מ״גברזל 0.7 מ״ג 16.7 מ״גאשלגן 115.7 מ״ג 2892.3 מ״גאבץ 1.3 מ״ג 32.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 74 | כמות מנות 25 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 שן שוםכתושה
-
1 בצל בינוניקצוץ דק
-
3 כפות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית קינמון טחון
-
1 קורט בהרט
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 חופן שזיפים מיובשיםקצוצים
-
1 חופן משמשים מיובשיםקצוצים
-
1/4 כוס מי סודה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הבשר, השום, הבצל, שמן הזית, הקינמון, המלח, הבהרט, הפלפל השחור, השזיפים והמשמש המיובש. כאשר מתקבלת מחית של בשר ופירות יבשים מוסיפים את הסודה ומערבבים עוד קצת עד שכל הנוזלים נספגים בבשר.
- יוצרים כדורים קטנים, מניחים על התבנית מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
- מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הבשר, השום, הבצל, שמן הזית, הקינמון, המלח, הבהרט, הפלפל השחור, השזיפים והמשמש המיובש. כאשר מתקבלת מחית של בשר ופירות יבשים מוסיפים את הסודה ומערבבים עוד קצת עד שכל הנוזלים נספגים בבשר.
- יוצרים כדורים קטנים, מניחים על התבנית מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
אפשר לערבב ידנית בלי מיקסר?
אפשר
יואוו יצא מושלםם
היי, זה יחזיק בלי ביצה?
בהחלט. צריך ללוש היטב את עיסת הבשר.