window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag(‘js’, new Date()); gtag(‘config’, ‘AW-857529266’); gtag(‘event’, ‘conversion’, { ‘send_to’: ‘AW-857529266/b-74CIac_MgBELK385gD’, ‘value’: 1.0, ‘currency’: ‘ILS’, ‘aw_remarketing_only’: true });

עיקרית חגיגית וקלה להכנה: קציצות בקר אפויות עם פירות יבשים

מנת קציצות בקר בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתקתקות עדינה, מרשימה וחגיגית שתקפיץ לכם את ארוחת החג. אזהרה: בשנה הבאה תצטרכו להכין כמות כפולה!
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    11

מצרכים

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הבשר, השום, הבצל, שמן הזית, הקינמון, המלח, הבהרט, הפלפל השחור, השזיפים והמשמש המיובש. כאשר מתקבלת מחית של בשר ופירות יבשים מוסיפים את הסודה ומערבבים עוד קצת עד שכל הנוזלים נספגים בבשר.

    מערבלים את כל החומרים יחד במעבד מזון. צילום: שניר גוואטה.
    מערבלים את כל החומרים יחד במעבד מזון  (צילום: דרור עינב)

  3. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על התבנית מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.

    קציצות בקר אפויות. צילום: שניר גוואטה.
    קציצות בקר אפויות (צילום: דרור עינב)

תוכן נוסף

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 25 מנות
קלוריות 83.9 קק״ל 2096.6 קק״ל
פחמימות 3.6 גרם 90.7 גרם
שומן 5.3 גרם 133.1 גרם
נתרן 204.8 מ״ג 5120.4 מ״ג
חלבון 5.2 גרם 130.2 גרם
סיבים תזונתיים 0.4 גרם 11.0 גרם
שומן רווי 1.6 גרם 40.9 גרם
כולסטרול 17.2 מ״ג 430.0 מ״ג
סידן 6.3 מ״ג 157.9 מ״ג
ברזל 0.5 מ״ג 13.6 מ״ג
אשלגן 118.0 מ״ג 2950.5 מ״ג
אבץ 1.0 מ״ג 25.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (2)

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט. צריך ללוש היטב את עיסת הבשר.

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody