עיקרית חגיגית וקלה להכנה: קציצות בקר אפויות עם פירות יבשים

מנת קציצות בקר בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתקתקות עדינה, מרשימה וחגיגית שתקפיץ לכם את ארוחת החג. אזהרה: בשנה הבאה תצטרכו להכין כמות כפולה!
מנת קציצות בקר בתוספת שזיפים ומשמשים מיובשים שמוסיפים מתקתקות עדינה, מרשימה וחגיגית שתקפיץ לכם את ארוחת החג. אזהרה: בשנה הבאה תצטרכו להכין כמות כפולה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.2 קק״ל 1856.1 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 94.4 גרם
    שומן 4.1 גרם 102.6 גרם
    נתרן 137.9 מ״ג 3446.9 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 31.3 גרם
    כולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 198.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 116.9 מ״ג 2921.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    74
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 74.2 קק״ל 1856.1 קק״ל
    פחמימות 3.8 גרם 94.4 גרם
    שומן 4.1 גרם 102.6 גרם
    נתרן 137.9 מ״ג 3446.9 מ״ג
    חלבון 5.2 גרם 130.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.5 גרם 11.4 גרם
    שומן רווי 1.3 גרם 31.3 גרם
    כולסטרול 18.2 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 7.9 מ״ג 198.3 מ״ג
    ברזל 0.7 מ״ג 16.9 מ״ג
    אשלגן 116.9 מ״ג 2921.4 מ״ג
    אבץ 1.3 מ״ג 32.6 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  2. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את הבשר, השום, הבצל, שמן הזית, הקינמון, המלח, הבהרט, הפלפל השחור, השזיפים והמשמש המיובש. כאשר מתקבלת מחית של בשר ופירות יבשים מוסיפים את הסודה ומערבבים עוד קצת עד שכל הנוזלים נספגים בבשר.

    מערבלים את כל החומרים יחד במעבד מזון. צילום: שניר גוואטה.
    מערבלים את כל החומרים יחד במעבד מזון  (צילום: דרור עינב)

  3. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על התבנית מכניסים לתנור ואופים כ-10 דקות.

    קציצות בקר אפויות. צילום: שניר גוואטה.
    קציצות בקר אפויות (צילום: דרור עינב)

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עיקרית חגיגית וקלה להכנה: קציצות בקר אפויות עם פירות יבשים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (3)

Avatar

      Avatar
      Foody Foody

      בהחלט. צריך ללוש היטב את עיסת הבשר.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות