-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 751.8 קק״ל 3007.0 קק״לפחמימות 144.5 גרם 578.0 גרםשומן 11.2 גרם 44.7 גרםנתרן 122.2 מ״ג 488.6 מ״גחלבון 19.8 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 80.2 מ״ג 320.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 224.8 מ״ג 899.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-15 דק׳
-
קלוריות752
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 751.8 קק״ל 3007.0 קק״לפחמימות 144.5 גרם 578.0 גרםשומן 11.2 גרם 44.7 גרםנתרן 122.2 מ״ג 488.6 מ״גחלבון 19.8 גרם 79.3 גרםסיבים תזונתיים 4.9 גרם 19.7 גרםשומן רווי 1.6 גרם 6.6 גרםכולסטרול 126.6 מ״ג 506.4 מ״גסידן 80.2 מ״ג 320.7 מ״גברזל 2.2 מ״ג 8.9 מ״גאשלגן 224.8 מ״ג 899.4 מ״גאבץ 1.8 מ״ג 7.2 מ״גסגור
המתיקות של הדבש, החריפות של הסרירצ’ה והקריספיות שנוצרת מטיגון הפרגיות הופכות את המנה הזאת ללא פחות ממושלמת! קבלו מתכון קל ומעולה של פרגיות במרינדה שמטגנים לקבלת ציפוי קראנצ’י במיוחד ואז מערבבים ברוטב חריף-מתוק מופלא!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-15 דק׳ | קלוריות 752 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגיות
-
1 חבילה סטייק פרגית
תערובת מרינדה
-
2 ביצים M
-
1 כף אבקת שום
-
1 כף אבקת בצל
-
1 כף פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1/2 כפית אבקת צ’ילי
תערובת קמח
-
4 כוסות קמח לבן
-
1 כף אבקת אפייה
-
1/2 כף אבקת שום
-
1/2 כף אבקת בצל
רוטב דבש חריף
-
2 כפות שמן זית
-
1/4 כוס רוטב סרירצ’המזרח מערב
-
1/2 כוס דבש
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את הפרגיות, מוסיפים את מרכיבי תערובת המרינדה, מערבבים היטב, מכסים ומשרים במקרר לחצי שעה.
- מערבבים בקערה נוספת את תערובת הקמח.
- טובלים את הפרגיות בתערובת הקמח, ואז שוב במרינדה ושוב בקמח.
- מטגנים את הפרגיות בשמן עמוק חם להשחמה יפה - ראו טיפ מהקצב.
- מחממים שמן זית מחבת לחום בינוני-גבוה, מוסיפים את הדבש ורוטב הסרירצ’ה, מערבבים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.
- יוצקים את הרוטב על הפרגיות ומערבבים בעדינות עד שכל הפרגיות עטופות ברוטב.
לטיפ מהקצב על 4 סוגי חיתוך חזה עוף לחצו כאן>>
אופן הכנה
- שמים בקערה גדולה את הפרגיות, מוסיפים את מרכיבי תערובת המרינדה, מערבבים היטב, מכסים ומשרים במקרר לחצי שעה.
- מערבבים בקערה נוספת את תערובת הקמח.
- טובלים את הפרגיות בתערובת הקמח, ואז שוב במרינדה ושוב בקמח.
- מטגנים את הפרגיות בשמן עמוק חם להשחמה יפה - ראו טיפ מהקצב.
- מחממים שמן זית מחבת לחום בינוני-גבוה, מוסיפים את הדבש ורוטב הסרירצ’ה, מערבבים ומבשלים עד שהרוטב מסמיך ומבעבע.
- יוצקים את הרוטב על הפרגיות ומערבבים בעדינות עד שכל הפרגיות עטופות ברוטב.
לטיפ מהקצב על 4 סוגי חיתוך חזה עוף לחצו כאן>>
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
?Can I use chicken breast instead of thighs
Yes, but it will be less tender