פרגיות ממולאות של ענת אלישע ורובי מיכאל

מחפשים מנה מרשימה לערב החג? כזאת שתעשה "ואו" בשולחן? רובי מיכאל וענת אלישע איחדו כוחות והכינו לנו מתכון מטריף של פרגיות ממולאות בתיבול אסייתי ממכר. תהנו!
מחפשים מנה מרשימה לערב החג? כזאת שתעשה "ואו" בשולחן? רובי מיכאל וענת אלישע איחדו כוחות והכינו לנו מתכון מטריף של פרגיות ממולאות בתיבול אסייתי ממכר. תהנו!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.2 קק״ל 3721.6 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 236.1 גרם
    שומן 15.0 גרם 149.6 גרם
    נתרן 1020.9 מ״ג 10209.4 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 352.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 136.5 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 459.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 329.1 מ״ג 3290.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    21
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    372
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 372.2 קק״ל 3721.6 קק״ל
    פחמימות 23.6 גרם 236.1 גרם
    שומן 15.0 גרם 149.6 גרם
    נתרן 1020.9 מ״ג 10209.4 מ״ג
    חלבון 35.3 גרם 352.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.9 גרם 19.3 גרם
    שומן רווי 1.7 גרם 16.7 גרם
    כולסטרול 13.7 מ״ג 136.5 מ״ג
    סידן 46.0 מ״ג 459.7 מ״ג
    ברזל 1.2 מ״ג 11.5 מ״ג
    אשלגן 329.1 מ״ג 3290.6 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 11.9 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב

פרגיות

מילוי


אופן הכנה

  1. בסיר רחב מחממים שמן על אש גבוהה מיד שהשמן חם מוסיפים את הבצלים פרוסים לרצועות, מלח ומערבבים עד להתקרמלות.
  2. במקביל חולטים את האורז במים (בדומה לפסטה - מים עם מעט מלח) במשך כ-10 דקות. מסננים ומניחים בצד לצינון.
  3. בקערה גדולה מניחים את האורז, הבשר, הירקות הקצוצים, המלח, הפלפל הלבן, מיץ הלימון, רוטב הסויה, הסויה המתוקה הכהה ומערבבים היטב.
  4. ממלאים כל סטייק פרגית בכף גדושה ומגלגלים.
  5. רגע לפני שמניחים את הפרגיות הממולאות מפזרים את השום והפלפל שאטה על הבצל המקורמל.
  6. מסדרים את הפרגיות במרחקים שווים, את הרווחים ממלאים במילוי של הפרגיות שנותר לנו.
  7. מזלפים סויה כהה מתוקה, סילאן ומוסיפים מים.
  8. מכסים בעזרת נייר אפייה רטוב ורדיד אלומיניום ומכניסים לתנור על 200 מעלות למשך 40 דקות.
  9. לאחר מכן מורידים את הכיסוי והנייר אפייה וממשיכים בישול של 15 דקות.
  10. מפזרים מעט בצל ירוק קצוץ ומגישים.

* דגש חשוב - בכל תהליך ההכנה לערבב את הבצל לא לשכוח

פרגיות ממולאות של ענת אלישע ורובי מיכאל1
פרגיות ממולאות של ענת אלישע ורובי מיכאל. צילום:
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות