העראייס של אהרוני – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
פיתות צלויות במילוי בשר עסיסי עם צנוברים ועשבי תיבול שמכינים במהירות – אהרוני מלמד אתכם איך להכין עראייס, המנה שתשדרג כל מנגל
  • ישראל אהרוני
שמרו
כשר
40 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    725
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 725.3 קק״ל 2901.2 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 225.8 גרם
    שומן 35.8 גרם 143.3 גרם
    נתרן 1101.5 מ״ג 4405.8 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 169.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 113.1 מ״ג 452.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 609.7 מ״ג 2438.8 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 39.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    725
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 725.3 קק״ל 2901.2 קק״ל
    פחמימות 56.5 גרם 225.8 גרם
    שומן 35.8 גרם 143.3 גרם
    נתרן 1101.5 מ״ג 4405.8 מ״ג
    חלבון 42.5 גרם 169.9 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 12.0 גרם
    שומן רווי 8.7 גרם 34.8 גרם
    כולסטרול 113.8 מ״ג 455.0 מ״ג
    סידן 113.1 מ״ג 452.3 מ״ג
    ברזל 5.7 מ״ג 22.6 מ״ג
    אשלגן 609.7 מ״ג 2438.8 מ״ג
    אבץ 9.8 מ״ג 39.0 מ״ג
    סגור

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
ישראל אהרוני
X

40 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אופן הכנה

  1. מחממים תנור לטמפרטורה של 190 מעלות.
  2. במעבד מזון מניחים את הבצל, השום, הכוסברה, הפלפל הירוק החריף ושמן הזית ומרסקים לתערובת פירורית.
  3. מערבבים את התערובת עם הבשר הטחון, מוסיפים צנוברים, מלח ופלפל שחור.
  4. חוצים את הפיתות לחצאים וממלאים בתערובת הבשר.
  5. מחממים מחבת פסים על אש גבוהה ומתיזים תרסיס שמן.
  6. מתיזים תרסיס שמן על חצאי הפיתות.
  7. קולים את הפיתות משני הצדדים עד שהפיתות מקבלות סימני חריכה.
  8. מעבירים את הפיתות לתנור ל-5 דקות עד שהבשר עשוי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
העראייס של אהרוני – פיתה צלויה במילוי בשר טחון וצנוברים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    איתי

    אהרוני אולי תקוע בשנות ה80 כמו הסבתות כשנתנו פעם מתכון ,מה זה בשר בקר ??? איסה נתח ? להוסיף שומן ?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי איתי, ניתן להשתמש בכל בשר טחון שמתאים לקציצות

    Avatar
    נועה

    טעים מאוד! אבל חסר קצת תבלון שמתי בהרט

    Avatar
    אבנר אברהם

    אני הוספתי ליד המנה, סלט ירקות מתובל +כוס יין/כוסית עראק..יצא מדהים..

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות