פאי אגוזים אישית

קינוח מטריף של פאי אגוזים, אחד הקינוחים הכי מבטיחים שיש. קלתית נהדרת ופריכה עם אגוזים מקורמלים מעל, לא תצליחו להפסיק לאכול אותו.
קינוח מטריף של פאי אגוזים, אחד הקינוחים הכי מבטיחים שיש. קלתית נהדרת ופריכה עם אגוזים מקורמלים מעל, לא תצליחו להפסיק לאכול אותו.
  • יעל רבינוביץ
שמרו
כשר
5 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    1730
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1730.2 קק״ל 5190.7 קק״ל
    פחמימות 172.6 גרם 517.9 גרם
    שומן 95.2 גרם 285.7 גרם
    נתרן 9.7 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 56.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 62.5 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 151.9 מ״ג
    סידן 125.4 מ״ג 376.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 618.2 מ״ג 1854.5 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה ו-55 דק׳
  • קלוריות
    1730
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1730.2 קק״ל 5190.7 קק״ל
    פחמימות 172.6 גרם 517.9 גרם
    שומן 95.2 גרם 285.7 גרם
    נתרן 9.7 מ״ג 29.2 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 56.6 גרם
    סיבים תזונתיים 10.9 גרם 32.8 גרם
    שומן רווי 20.8 גרם 62.5 גרם
    כולסטרול 50.6 מ״ג 151.9 מ״ג
    סידן 125.4 מ״ג 376.3 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.8 מ״ג
    אשלגן 618.2 מ״ג 1854.5 מ״ג
    אבץ 4.7 מ״ג 14.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פאי וטארט (מתוקים)
יעל רבינוביץ
X

5 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בסיס פאי

קרמל אגוזים


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  2. מכינים את בסיס הפאי: במקצף ידני מקציפים מרגרינה, אבקת סוכר, חלמון וסוכר וניל.
  3. מוסיפים לתערובת קמח, שקדים טחונים ומים ומערבבים במקצף.
  4. מרדדים את הבצק לעובי של 1 ס”מ על תבניות של פאי, מחוררים את הבצק במזלג ואופים 25 דקות.
  5. מכינים את הקרמל עם האגוזים: מחממים סיר על הגז, מוסיפים לסיר החם סוכר ומקרמלים ממש מעט.
  6. מנמיכים את הלהבה ומבשלים שוב עד שהסוכר הופך לקרמל. נזהריםר שהסוכר לא יישרף, ולא מערבבים את הסוכר כדי שלא יווצרו בועות בקרמל. מוסיפים שמנת צמחית מתוקה וסילאן לסיר ומערבבים את העיסה עד שנהפכת לדלילה. בשלב זה מוסיפים את תערובת האגוזים ומערבבים.
  7. ממלאים את בסיסי הפאי האפויים בעיסת הפיצוחים, מקררים והפאי מוכן. בתאבון!
פאי אגוזים1
פאי אגוזים מקורמלים. צילום: יעל רבינוביץ

הערות

  • אפשר גם להכין פאי אחד גדול בתבנית טארט בקוטר 26 ס"מ

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פאי אגוזים אישית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות