-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.8 קק״ל 1468.0 קק״לפחמימות 16.9 גרם 168.7 גרםשומן 6.2 גרם 61.7 גרםנתרן 172.7 מ״ג 1727.1 מ״גחלבון 6.8 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרםשומן רווי 0.8 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.0 מ״ג 59.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 75.4 מ״ג 753.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות147
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 146.8 קק״ל 1468.0 קק״לפחמימות 16.9 גרם 168.7 גרםשומן 6.2 גרם 61.7 גרםנתרן 172.7 מ״ג 1727.1 מ״גחלבון 6.8 גרם 68.3 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 7.2 גרםשומן רווי 0.8 גרם 8.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 6.0 מ״ג 59.8 מ״גברזל 0.2 מ״ג 1.9 מ״גאשלגן 75.4 מ״ג 753.6 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 147 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
250 גרם סלמון טריללא עור, חתוך לקוביות
-
1/2 אבוקדו בינוניחתוך לקוביות
-
2 גבעולי בצל ירוקקצוצים
-
1/4 פלפל צ’ילי אדום בינוניחריף, פרוס דק (לא חובה)
רוטב
-
2 כפות מיץ לימוןאו חומץ אורז
-
2 כפות רוטב סויה
-
2 כפיות שמן שומשום
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר”, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 2 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- שמים בקערה את הפאני פורי, מעל שמן זית ומערבבים היטב.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת על סיום החימום המוקדם מניחים את הפאני פורי על סלסלת הטיגון במרחק של אצבע אחד מהשני (כי הם מתנפחים) וסוגרים את המכסה.
- חותכים את הסלמון ואת האבוקדו לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף ומעבירים הכל לקערה.
- מעל מוזגים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
- כשהפאני פורי מוכנים, בעזרת כפית או אצבע כף היד נותנים מכה קטנה בראשם ויוצרים חור.
- ממלאים את הפאני פורי המנופחים בתערובת הסלמון ומגישים.
אופן הכנה
- בוחרים בתוכנית “טיגון באוויר”, מכוונים לטמפרטורה 180 מעלות, לזמן של 2 דקות ולוחצים start\stop להתחלת החימום מראש.
- שמים בקערה את הפאני פורי, מעל שמן זית ומערבבים היטב.
- כשהמכשיר מצפצף לאותת על סיום החימום המוקדם מניחים את הפאני פורי על סלסלת הטיגון במרחק של אצבע אחד מהשני (כי הם מתנפחים) וסוגרים את המכסה.
- חותכים את הסלמון ואת האבוקדו לקוביות קטנות, קוצצים דק את הבצל הירוק והפלפל החריף ומעבירים הכל לקערה.
- מעל מוזגים את כל מרכיבי הרוטב ומערבבים היטב.
- כשהפאני פורי מוכנים, בעזרת כפית או אצבע כף היד נותנים מכה קטנה בראשם ויוצרים חור.
- ממלאים את הפאני פורי המנופחים בתערובת הסלמון ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (9)
מתכון מצוין, בטעות נלחץ לי ציון נמוך
תודה יעל
מה אפשר למלא עם אבוקדו בלי הדג?
אין לזה ממש תחליף, אפשר פשוט לוותר על הדג ולהכפיל את הכמות של האבוקדו