פופקורן עוף – נגיסי עוף פריכים בדבש
המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה של פופקורן עוף - נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
המשפחה שלכם אוהבת שניצלים? אתם חייבים להכין לה את המתכון הזה של פופקורן עוף - נאגטס עוף בציפוי פריך עם רוטב דבש מתקתק. תתכוננו להתמכר
- תמר שורצברד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 585.1 קק״ל 3510.8 קק״לפחמימות 72.7 גרם 436.3 גרםשומן 11.4 גרם 68.1 גרםנתרן 709.9 מ״ג 4259.2 מ״גחלבון 637.6 גרם 3825.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.9 מ״ג 173.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 48.9 מ״גאשלגן 135.5 מ״ג 813.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים14
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-10 דק׳
-
קלוריות585
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 585.1 קק״ל 3510.8 קק״לפחמימות 72.7 גרם 436.3 גרםשומן 11.4 גרם 68.1 גרםנתרן 709.9 מ״ג 4259.2 מ״גחלבון 637.6 גרם 3825.5 גרםסיבים תזונתיים 3.6 גרם 21.6 גרםשומן רווי 2.2 גרם 13.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 28.9 מ״ג 173.1 מ״גברזל 8.1 מ״ג 48.9 מ״גאשלגן 135.5 מ״ג 813.1 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 14 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-10 דק׳ | קלוריות 585 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
משרה
-
1 ק"ג חזה עוף שלם"עוף טוב" עם הסימון הירוקמעוף שגדל ללא אנטיביוטיקה
-
1 שן שום
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
4 כפות מיץ לימון
-
2 כפות שמן זית
תוספת למשרה
-
3 כפות קמח לבן
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית אבקת שום
ציפוי
-
4 כוסות קורנפלקס
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות בגודל ביס.
- כותשים את שן השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל חומרי המשרה והעוף בקערה. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה במקרר. בתום חצי שעה מסננים מהנוזלים ומחזירים לקערה.
- בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התוספת למשרה. מוסיפים אותם לעוף ומערבבים היטב.
- בינתיים, שוברים את הקורנפלקס לפירורים באמצעות פטיש שניצלים או באמצעות פולסים במעבד מזון. מעבירים לתבנית קטנה.
- מצפים את חתיכות העוף בתערובת הקורנפלקס ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים בתנור החם 15 דקות.
- בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
- כשנתחי העוף מוכנים, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים כמה רוטב שאוהבים. בעזרת מלקחיים מערבבים את נתחי העוף כך שהם מצופים מכל הצדדים. מגישים חם.
צילום: שני הלוי
אופן הכנה
- חותכים את חזה העוף לחתיכות קטנות בגודל ביס.
- כותשים את שן השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- מערבבים את כל חומרי המשרה והעוף בקערה. מכסים בניילון נצמד ומשרים כחצי שעה במקרר. בתום חצי שעה מסננים מהנוזלים ומחזירים לקערה.
- בקערית קטנה מערבבים את כל מרכיבי התוספת למשרה. מוסיפים אותם לעוף ומערבבים היטב.
- בינתיים, שוברים את הקורנפלקס לפירורים באמצעות פטיש שניצלים או באמצעות פולסים במעבד מזון. מעבירים לתבנית קטנה.
- מצפים את חתיכות העוף בתערובת הקורנפלקס ומעבירים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות, ואופים בתנור החם 15 דקות.
- בינתיים, מכינים את הרוטב: שמים את כל חומרי הרוטב בסיר קטן ומעלים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה כ-5 דקות. טועמים ומתקנים תיבול.
- כשנתחי העוף מוכנים, מעבירים לקערה גדולה ומוסיפים כמה רוטב שאוהבים. בעזרת מלקחיים מערבבים את נתחי העוף כך שהם מצופים מכל הצדדים. מגישים חם.
צילום: שני הלוי
הערות
- במתכון זה משתמשים בקורנפלקס לא ממותק
הערות
- במתכון זה משתמשים בקורנפלקס לא ממותק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (22)
הכנו את זה בבית חב”ד שלנו לעשרות מטיילים ויצא פצצה.
משמח לקרוא רחלי, תודה רבה
הי, רציתי לשאול אם אפשר להשתמש בקורנפלקס רגיל של תלמה?
כן בטח. בהצלחה!