-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1867.5 קק״ל 3735.0 קק״לפחמימות 195.3 גרם 390.5 גרםשומן 108.1 גרם 216.2 גרםנתרן 4482.5 מ״ג 8964.9 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.5 גרםשומן רווי 14.6 גרם 29.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 55.0 מ״ג 110.0 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 403.2 מ״ג 806.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות1868
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1867.5 קק״ל 3735.0 קק״לפחמימות 195.3 גרם 390.5 גרםשומן 108.1 גרם 216.2 גרםנתרן 4482.5 מ״ג 8964.9 מ״גחלבון 30.2 גרם 60.4 גרםסיבים תזונתיים 9.2 גרם 18.5 גרםשומן רווי 14.6 גרם 29.1 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 55.0 מ״ג 110.0 מ״גברזל 5.8 מ״ג 11.6 מ״גאשלגן 403.2 מ״ג 806.4 מ״גאבץ 3.5 מ״ג 6.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 1868 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
שימון הבצק
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- ממיסים שמרים וסוכר במים החמימים. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים בידיים כ-5 דקות (או כ-10 דקות במיקסר עם וו לישה), עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד הכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בעזרת האצבעות יוצרים גומות בבצק. מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים שומשום, עלי רוזמרין ומלח גס.
- אופים 25-20 דקות, עד להזהבה.
- הצעת הגשה: הגישו עם בלו רויאל - קיר רויאל עם בלו נאן מעולה
בלו רויאל מחוזק - קיר רויאל בסגנון קליל לוולנטיין
אופן הכנה
- ממיסים שמרים וסוכר במים החמימים. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים בידיים כ-5 דקות (או כ-10 דקות במיקסר עם וו לישה), עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד הכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס”מ.
- מניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה.
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- בעזרת האצבעות יוצרים גומות בבצק. מזלפים שמן זית בנדיבות, מפזרים שומשום, עלי רוזמרין ומלח גס.
- אופים 25-20 דקות, עד להזהבה.
- הצעת הגשה: הגישו עם בלו רויאל - קיר רויאל עם בלו נאן מעולה
בלו רויאל מחוזק - קיר רויאל בסגנון קליל לוולנטיין
××× ×¨×××× ××××ק â ק×ר ר×××× ×ס×× ×× ×§××× ××××× ××××
××©×§× ×§×ר ר×××× ×ס×× ×× ×§×××, ×××©×§× ×©×ש××¨× ××× ×ת ×¢×¨× ××××× ××××, ××פ×× ×××ª× ×ת×סס ×××ר×× ××× ×ש××× ×©××ª× ×¨××ק××
ש×ר×
×שר
××¦× ×ת××
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
יצא ממש טעים
מושלםםםםםםם טיפ שלי: תוסיפו איזה ירקות שבא לכם, ותכינו במנות אישיות
אחד הטוביםםםםםםםםםםםםםםם