פוקאצ’ה מקמח מלא עם פלפלים, שום ושמן זית

פוקאצ'ה מקמח מלא, בריאה יותר, רכה יותר וטעימה יותר. מאפה טבעוני שהוא חגיגה של טעמים עם טופינג של פלפלים ושום שנאפים יחד בתנור ומעלים ניחוחות מדהימים
פוקאצ'ה מקמח מלא, בריאה יותר, רכה יותר וטעימה יותר. מאפה טבעוני שהוא חגיגה של טעמים עם טופינג של פלפלים ושום שנאפים יחד בתנור ומעלים ניחוחות מדהימים
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1614.5 קק״ל 3229.1 קק״ל
    פחמימות 206.4 גרם 412.9 גרם
    שומן 77.2 גרם 154.4 גרם
    נתרן 3114.7 מ״ג 6229.4 מ״ג
    חלבון 30.0 גרם 60.0 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 45.1 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 21.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 87.7 מ״ג 175.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1093.9 מ״ג 2187.7 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעה ו-45 דק׳
  • קלוריות
    1615
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1614.5 קק״ל 3229.1 קק״ל
    פחמימות 206.4 גרם 412.9 גרם
    שומן 77.2 גרם 154.4 גרם
    נתרן 3114.7 מ״ג 6229.4 מ״ג
    חלבון 30.0 גרם 60.0 גרם
    סיבים תזונתיים 22.5 גרם 45.1 גרם
    שומן רווי 10.6 גרם 21.3 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 87.7 מ״ג 175.4 מ״ג
    ברזל 7.9 מ״ג 15.9 מ״ג
    אשלגן 1093.9 מ״ג 2187.7 מ״ג
    אבץ 4.8 מ״ג 9.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פוקאצ'ות
שי-לי ליפא
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

טופינג

שימון הבצק


אופן הכנה

  1. מכינים את הבצק ומתפיחים: ממיסים שמרים וסוכר במים החמימים. מוסיפים את שאר חומרי הבצק ולשים בידיים כ-5 דקות (או כ-10 דקות במיקסר עם וו לישה), עד לקבלת בצק רך ומעט דביק.
  2. מעבירים את הבצק לקערה משומנת, מתיזים מעט תרסיס שמן על כיפת הבצק, כדי שלא יתייבש, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה, עד הכפלת הנפח.
  3. מחלקים את הבצק לשניים ומרדדים כל חלק לעלה בעובי 1/2 ס”מ. מניחים בתבניות מרופדות בנייר אפייה, מכסים במגבת לחה ומתפיחים כחצי שעה.
  4. מכינים את הטופינג ואופים: חותכים פלפלים לרצועות בעובי 1 ס”מ ושום לפרוסות עבות.
  5. מערבבים פלפלים, שום ושמן זית בקערית ומשהים חצי שעה.
  6. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  7. בעזרת האצבעות יוצרים גומות בבצק, מפזרים את הפלפלים והשום וזורים מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  8. אופים 25-20 דקות, עד הזהבה.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פוקאצ’ה מקמח מלא עם פלפלים, שום ושמן זית

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות