פטוצ’יני זוקיני מוקרם לארוחה משפחתית מושלמת

הכוכב של הפרסומת של יטבתה! פטוציני זוקיני יפהפה ברוטב לבן ירקרק, מוקרם בשמנת עם נגיעות גרידת לימון. מנה נפלאה לארוחה משפחתית מהנה ומשביעה!
הכוכב של הפרסומת של יטבתה! פטוציני זוקיני יפהפה ברוטב לבן ירקרק, מוקרם בשמנת עם נגיעות גרידת לימון. מנה נפלאה לארוחה משפחתית מהנה ומשביעה!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
16 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.5 קק״ל 2626.2 קק״ל
    פחמימות 80.2 גרם 321.0 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.4 גרם
    נתרן 890.2 מ״ג 3560.8 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 61.8 גרם
    כולסטרול 71.8 מ״ג 287.0 מ״ג
    סידן 215.7 מ״ג 862.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 323.1 מ״ג 1292.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 20 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    657
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 656.5 קק״ל 2626.2 קק״ל
    פחמימות 80.2 גרם 321.0 גרם
    שומן 25.3 גרם 101.4 גרם
    נתרן 890.2 מ״ג 3560.8 מ״ג
    חלבון 9.2 גרם 36.7 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.0 גרם
    שומן רווי 15.5 גרם 61.8 גרם
    כולסטרול 71.8 מ״ג 287.0 מ״ג
    סידן 215.7 מ״ג 862.7 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.0 מ״ג
    אשלגן 323.1 מ״ג 1292.4 מ״ג
    אבץ 2.0 מ״ג 7.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

16 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים.
  2. מוסיפים את הפטוצ’יני למים ומבשלים לפי הוראות היצרן.
  3. בינתיים מכינים את הרוטב: ממיסים כף אחת מהחמאה במחבת על אש בינונית.
  4. מוסיפים את השום ושבבי הצ’ילי ומטגנים קלות במשך 30 שניות. נזהרים שהשום לא יישרף.
  5. מוסיפים את הזוקיני למחבת, ומבשלים תוך כדי ערבוב במשך כ-5 דקות עד שהזוקיני רך.
  6. מוסיפים את גרידת הלימון ומערבבים שוב.
  7. מסננים את הפטוצ’יני מהמים ומוסיפים אותו למחבת ביחד עם החמאה שנותרה, השמנת לבישול ורוב הגבינה.
  8. מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל.
  9. הגשה: מפזרים מעל המנה את הגבינה שנותרה, פרחי קישואים מטוגנים ורצועות בזיליקום טרי.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פטוצ’יני זוקיני מוקרם לארוחה משפחתית מושלמת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות