פילה דניס עם פסטה ברוטב עגבניות
השילוב של עגבניות, דגים ושמן זית הוא השילוב הים תיכוני המושלם! קבלו מתכון של פילה דניס עם פסטה ברוטב עגבניות ואורגנו שממש קל להכין
השילוב של עגבניות, דגים ושמן זית הוא השילוב הים תיכוני המושלם! קבלו מתכון של פילה דניס עם פסטה ברוטב עגבניות ואורגנו שממש קל להכין
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 574.6 קק״ל 3447.7 קק״לפחמימות 69.5 גרם 416.7 גרםשומן 24.8 גרם 149.0 גרםנתרן 1429.9 מ״ג 8579.2 מ״גחלבון 30.0 גרם 180.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.9 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״גסידן 40.8 מ״ג 245.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 3188.2 מ״ג 19129.2 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 54.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות575
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 574.6 קק״ל 3447.7 קק״לפחמימות 69.5 גרם 416.7 גרםשומן 24.8 גרם 149.0 גרםנתרן 1429.9 מ״ג 8579.2 מ״גחלבון 30.0 גרם 180.0 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 8.9 גרםשומן רווי 2.6 גרם 15.5 גרםכולסטרול 78.1 מ״ג 468.6 מ״גסידן 40.8 מ״ג 245.0 מ״גברזל 1.7 מ״ג 10.5 מ״גאשלגן 3188.2 מ״ג 19129.2 מ״גאבץ 9.0 מ״ג 54.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 575 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
רוטב
-
3 כפות שמן זית
-
2 שיני שום
-
1 קופסת שימורים עגבניות מרוסקות
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית סוכר לבן
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף אורגנו יבש
-
1/2 כוס מים רותחים
-
6 פילה דג דניס
-
1 חבילה פסטה קצרה
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, סוכר, שבבי צ’ילי ואורגנו ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים מים רותחים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מכניסים את פילה הדג לרוטב ומבשלים על אש בינונית 7 דקות. מסירים מהאש.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- בכל צלחת שמים פסטה ויוצקים מעליה רוטב. מניחים פילה דג על כל צלחת הגשה ומגישים.
מתכון באדיבות רמי לוי
אופן הכנה
- מכינים את הרוטב: קוצצים דק את השום. אפשר לכתוש את השום באמצעות כותש השום המושלם הזה.
- במחבת רחבה מחממים שמן זית. מוסיפים את השום ומטגנים דקה.
- מוסיפים עגבניות מרוסקות, מלח, סוכר, שבבי צ’ילי ואורגנו ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה.
- מוסיפים מים רותחים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
- מכניסים את פילה הדג לרוטב ומבשלים על אש בינונית 7 דקות. מסירים מהאש.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- בכל צלחת שמים פסטה ויוצקים מעליה רוטב. מניחים פילה דג על כל צלחת הגשה ומגישים.
מתכון באדיבות רמי לוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן