-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.7 קק״ל 2557.3 קק״לפחמימות 29.4 גרם 235.1 גרםשומן 20.4 גרם 163.5 גרםנתרן 20.3 מ״ג 162.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרםשומן רווי 12.9 גרם 103.1 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 26.6 מ״גסידן 51.8 מ״ג 414.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 235.0 מ״ג 1880.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 4 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות320
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 319.7 קק״ל 2557.3 קק״לפחמימות 29.4 גרם 235.1 גרםשומן 20.4 גרם 163.5 גרםנתרן 20.3 מ״ג 162.5 מ״גחלבון 4.9 גרם 39.5 גרםסיבים תזונתיים 2.5 גרם 20.0 גרםשומן רווי 12.9 גרם 103.1 גרםכולסטרול 3.3 מ״ג 26.6 מ״גסידן 51.8 מ״ג 414.3 מ״גברזל 2.2 מ״ג 17.4 מ״גאשלגן 235.0 מ״ג 1880.1 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 8.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 4 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 320 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
פנקוטה
-
1כוס או 240 מ"ל חלב 3%
-
6 גרם אבקת ג’לטין
-
1מיכל או 250 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
150 גרם שוקולד מריר
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית תמצית וניל
רוטב שוקולד
-
100 גרם שוקולד מריר
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- יוצקים חלב לסיר, מפזרים מעל אבקת ג’לטין בשכבה אחידה ומשהים ל-10 דקות.
- בינתיים יוצקים שמנת מתוקה לסיר אחר ומוסיפים שוקולד מריר, סוכר ותמצית וניל. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד והסוכר נמסים. מביאים לרתיחה (נזהרים שהתערובת לא תגלוש) ומסירים מהלהבה.
- מחממים את הסיר עם תערובת הג’לטין על להבה נמוכה ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה (לא מרתיחים).
- יוצקים את תערובת השוקולד החמה על תערובת הג’לטין ומערבבים. מסננים דרך מסננת דקה ויוצקים לכלי סיליקון אישיים או כוסות חד פעמיות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
אופן הכנה
- יוצקים חלב לסיר, מפזרים מעל אבקת ג’לטין בשכבה אחידה ומשהים ל-10 דקות.
- בינתיים יוצקים שמנת מתוקה לסיר אחר ומוסיפים שוקולד מריר, סוכר ותמצית וניל. מבשלים תוך כדי בחישה עד שהשוקולד והסוכר נמסים. מביאים לרתיחה (נזהרים שהתערובת לא תגלוש) ומסירים מהלהבה.
- מחממים את הסיר עם תערובת הג’לטין על להבה נמוכה ומערבבים לתערובת חלקה ללא גושים. מביאים לסף רתיחה ומסירים מהלהבה (לא מרתיחים).
- יוצקים את תערובת השוקולד החמה על תערובת הג’לטין ומערבבים. מסננים דרך מסננת דקה ויוצקים לכלי סיליקון אישיים או כוסות חד פעמיות. מכסים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות.
הערות
- אפשר להכין את הפנקוטה בתבנית שקעים מסיליקון בצורות שונות
הערות
- אפשר להכין את הפנקוטה בתבנית שקעים מסיליקון בצורות שונות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן