סבא אליעזר יעוף על זה! פסטה ברוטב שמנת וגזר
איך מתקתקים ארוחת צהריים ב-10 דקות עבודה? איילת לטוביץ מפתיעה עם מתכון של פסטה ברוטב שמנת וגזר. הרוטב המתקתק עוטף את הפסטה בצורה מושלמת
איך מתקתקים ארוחת צהריים ב-10 דקות עבודה? איילת לטוביץ מפתיעה עם מתכון של פסטה ברוטב שמנת וגזר. הרוטב המתקתק עוטף את הפסטה בצורה מושלמת
- איילת לטוביץ
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.3 קק״ל 1889.2 קק״לפחמימות 98.6 גרם 394.3 גרםשומן 1.3 גרם 5.4 גרםנתרן 776.6 מ״ג 3106.2 מ״גחלבון 15.8 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.8 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות472
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 472.3 קק״ל 1889.2 קק״לפחמימות 98.6 גרם 394.3 גרםשומן 1.3 גרם 5.4 גרםנתרן 776.6 מ״ג 3106.2 מ״גחלבון 15.8 גרם 63.0 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.1 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.8 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.8 מ״ג 7.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 472 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 שיני שום
-
2כוסות או 2 מיכלים שמנת לבישול יטבתה 15%
-
1/2 כוס מיץ גזר
-
1 גבעול רוזמריןרק העלים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
500 גרם פסטה קצרה
הגשה
אופן הכנה
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
- שמים במחבת רחבה את כל המצרכים מלבד מהפסטה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים ברוטב למשך דקה או שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה.
- מגישים מיד עם גבינת פרמזן.
אופן הכנה
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
- שמים במחבת רחבה את כל המצרכים מלבד מהפסטה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים ברוטב למשך דקה או שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה.
- מגישים מיד עם גבינת פרמזן.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן