פסטה ברוטב שמנת וגזר

איך מתקתקים ארוחת צהריים ב-10 דקות עבודה? איילת לטוביץ מפתיעה עם מתכון של פסטה ברוטב שמנת וגזר. הרוטב המתקתק עוטף את הפסטה בצורה מושלמת
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    10 דקות
  • זמן כולל
    10 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    8

מצרכים

אופן הכנה

  1. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
  2. שמים במחבת רחבה את כל המצרכים מלבד מהפסטה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.
  3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
  4. מוסיפים את הפסטה ומערבבים ברוטב למשך דקה או שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה.
  5. מגישים מיד עם גבינת פרמזן.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 648.1 קק״ל 2592.2 קק״ל
פחמימות 99.6 גרם 398.6 גרם
שומן 19.3 גרם 77.2 גרם
נתרן 781.4 מ״ג 3125.6 מ״ג
חלבון 19.1 גרם 76.3 גרם
סיבים תזונתיים 0.1 גרם 0.6 גרם
שומן רווי 10.8 גרם 43.2 גרם
כולסטרול 61.2 מ״ג 244.8 מ״ג
סידן 121.9 מ״ג 487.5 מ״ג
ברזל 0.1 מ״ג 0.5 מ״ג
אשלגן 167.3 מ״ג 669.1 מ״ג
אבץ 0.1 מ״ג 0.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody