
-
זמן הכנה10 דקות
-
זמן כולל10 דקות
-
רמת קושיבסיסי
-
מרכיבים8
מצרכים
-
4 שיני שום
-
2כוסות או 2 מיכלים שמנת לבישול 15%
-
1/2 כוס מיץ גזר
-
1 גבעול רוזמריןרק העלים
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
-
500 גרם פסטה קצרה
הגשה
אופן הכנה
- פורסים את שיני השום לפרוסות דקות.
- שמים במחבת רחבה את כל המצרכים מלבד מהפסטה. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עד שהשמנת מצטמצמת ומתקבל רוטב סמיך וכתמתם.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים ברוטב למשך דקה או שתיים, עד שהפסטה חמה והרוטב עוטף אותה.
- מגישים מיד עם גבינת פרמזן.
תוכן נוסף
ערכים תזונתיים
לפי מנה
לפי
4
מנות
קלוריות
660.4
קק״ל
2641.5
קק״ל
פחמימות
102.1
גרם
408.5
גרם
שומן
19.3
גרם
77.3
גרם
נתרן
781.5
מ״ג
3126.0
מ״ג
חלבון
19.4
גרם
77.4
גרם
סיבים תזונתיים
0.4
גרם
1.5
גרם
שומן רווי
10.8
גרם
43.2
גרם
כולסטרול
61.2
מ״ג
244.8
מ״ג
סידן
121.9
מ״ג
487.5
מ״ג
ברזל
0.1
מ״ג
0.5
מ״ג
אשלגן
167.4
מ״ג
669.4
מ״ג
אבץ
0.1
מ״ג
0.3
מ״ג
תגובות (0)