-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 832.7 קק״ל 2498.0 קק״לפחמימות 137.5 גרם 412.6 גרםסוכר 0.2 גרם 0.7 גרםשומן 9.1 גרם 27.2 גרםנתרן 2556.8 מ״ג 7670.3 מ״גחלבון 49.1 גרם 147.3 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 90.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 228.3 מ״ג 684.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 10 דק׳כולל שעה ו-40 דק׳
-
קלוריות833
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 832.7 קק״ל 2498.0 קק״לפחמימות 137.5 גרם 412.6 גרםסוכר 0.2 גרם 0.7 גרםשומן 9.1 גרם 27.2 גרםנתרן 2556.8 מ״ג 7670.3 מ״גחלבון 49.1 גרם 147.3 גרםסיבים תזונתיים 4.5 גרם 13.6 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.1 מ״ג 90.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 1.8 מ״גאשלגן 228.3 מ״ג 684.8 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 0.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעה ו-40 דק׳ | קלוריות 833 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם סטייק פרגית
-
2 כוסות אורז פרסיאו כל אורז שאוהבים
-
2 1/2 כוסות מים חמים
רוטב
-
4 שיני שוםפרוס
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’רפרוס
-
1/4 כוס רוטב סויה בסגנון סיני
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי מתוק
-
1/4 כוס רוטב צ’ילי חריף
-
1/4 כוס יין אדום יבש
-
2 כפות סילאן
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 קורט שבבי צ’ילי יבשלא חובה
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב.
- בתבנית שמים את האורז והמים, מניחים את הפרגיות ויוצקים מעל הכל את הרוטב.
- מכסים בנייר אפייה ונייר כסף (חשוב שיהיה אטום היטב) ומכניסים לתנור לשעה וחצי. כעבור שעה ועשרים מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות להשחמה. בתיאבון!
אופן הכנה
- מחממים תנור ל180 מעלות.
- בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב.
- בתבנית שמים את האורז והמים, מניחים את הפרגיות ויוצקים מעל הכל את הרוטב.
- מכסים בנייר אפייה ונייר כסף (חשוב שיהיה אטום היטב) ומכניסים לתנור לשעה וחצי. כעבור שעה ועשרים מורידים את נייר האפייה ונייר הכסף וממשיכים לאפות 10 דקות נוספות להשחמה. בתיאבון!
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
עשיתי, פשוט וטעים.
שמחים לשמוע יהודה 🙂