פרנץ’ טוסט מושלם שמכינים מהחלה של שבת
ארוחת בוקר מושחתת ומפנקת לשבת בבוקר - פרנץ' טוסט מפרוסות של חלה, טבולים בביצים שמנת וחלב, מטוגנים ומוגשים עם סירופ מייפל משגע מעל
ארוחת בוקר מושחתת ומפנקת לשבת בבוקר - פרנץ' טוסט מפרוסות של חלה, טבולים בביצים שמנת וחלב, מטוגנים ומוגשים עם סירופ מייפל משגע מעל
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.5 קק״ל 2109.1 קק״לפחמימות 67.5 גרם 404.9 גרםשומן 5.9 גרם 35.5 גרםנתרן 395.5 מ״ג 2373.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרםשומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרםכולסטרול 133.9 מ״ג 803.4 מ״גסידן 64.8 מ״ג 388.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 175.4 מ״ג 1052.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 12.1 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות352
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 351.5 קק״ל 2109.1 קק״לפחמימות 67.5 גרם 404.9 גרםשומן 5.9 גרם 35.5 גרםנתרן 395.5 מ״ג 2373.0 מ״גחלבון 8.9 גרם 53.5 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 1.8 גרםשומן רווי 2.3 גרם 13.6 גרםכולסטרול 133.9 מ״ג 803.4 מ״גסידן 64.8 מ״ג 388.7 מ״גברזל 1.3 מ״ג 7.6 מ״גאשלגן 175.4 מ״ג 1052.6 מ״גאבץ 2.0 מ״ג 12.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 352 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 פרוסות חלות מתוקות
-
3 ביצים M
-
1/2כוס או 120 מ"ל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
1/2כוס או 120 מ"ל חלב 3%
-
2 כפות סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
1/4 כפית מלח דק
שימון
-
1 מיכל תרסיס שמן בטעם חמאה
הגשה
-
1/2 כוס סוכר לבן
-
1 כפית קינמון טחון
-
1/2 כוס סירופ מייפל
אופן הכנה
- טורפים ביצים בקערה, מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
- משמנים את המחבת בתרסיס שמן.
- טובלים פרוסה בתערובת החלב כדקה מכל צד (באם מדובר בלחם פרוס דק בעובי 1 ס”מ. חצי דקת השרייה תספיק מכל צד).
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד שהלחם זהוב. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות. משמנים במידת הצורך את המחבת.
- מגישים חם עם סוכר, קינמון או סירופ מייפל.
אופן הכנה
- טורפים ביצים בקערה, מוסיפים שמנת מתוקה, חלב, סוכר, תמצית וניל ומלח ומערבבים היטב.
- משמנים את המחבת בתרסיס שמן.
- טובלים פרוסה בתערובת החלב כדקה מכל צד (באם מדובר בלחם פרוס דק בעובי 1 ס”מ. חצי דקת השרייה תספיק מכל צד).
- מטגנים 3-2 דקות מכל צד, עד שהלחם זהוב. חוזרים על הפעולה עם שאר הפרוסות. משמנים במידת הצורך את המחבת.
- מגישים חם עם סוכר, קינמון או סירופ מייפל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן