פשטידת בצלים וגבינה בקלי קלות – גם מרשימה וגם מהירה

פשטידת בצלים מדהימה, שמכינים ממש בקלות, עם 3 סוגי בצלים וגבינה שיש תמיד בבית. סלט קטן ליד ויש ארוחה נהדרת לילדים ולמבוגרים.
פשטידת בצלים מדהימה, שמכינים ממש בקלות, עם 3 סוגי בצלים וגבינה שיש תמיד בבית. סלט קטן ליד ויש ארוחה נהדרת לילדים ולמבוגרים.
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
13 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.4 קק״ל 1395.4 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 116.4 גרם
    שומן 10.7 גרם 85.3 גרם
    נתרן 458.8 מ״ג 3670.2 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 116.9 מ״ג 935.3 מ״ג
    סידן 77.3 מ״ג 618.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 186.0 מ״ג 1488.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    15
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    174
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 174.4 קק״ל 1395.4 קק״ל
    פחמימות 14.5 גרם 116.4 גרם
    שומן 10.7 גרם 85.3 גרם
    נתרן 458.8 מ״ג 3670.2 מ״ג
    חלבון 11.3 גרם 90.7 גרם
    סיבים תזונתיים 1.5 גרם 11.8 גרם
    שומן רווי 2.2 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 116.9 מ״ג 935.3 מ״ג
    סידן 77.3 מ״ג 618.7 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 11.7 מ״ג
    אשלגן 186.0 מ״ג 1488.3 מ״ג
    אבץ 0.9 מ״ג 7.4 מ״ג
    סגור

פשטידת בצלים טעימה וקלה להכנה, עם כמה סוגי גבינות, שיכולה להפוך בקלות לארוחה מדהימה. היא משביעה, מפתה ומהמנות האלו שכיף להגיש למרכז השולחן לכל המשפחה. פשטידת בצלים בשילוב גבינה ובצק מעולה, שמעלה חיוך על פניהם של כל הסועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פשטידות
מערכת Foody
X

13 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


פשטידה


אופן הכנה

  1. פורסים את שני סוגי הבצל לטבעות.
  2. חותכים דק את הבצל הירוק. מגרדים את גבינת הפרמזן.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית בתרסיס השמן בטעם קנולה.
  4. מניחים בקערה גדולה את שלושת סוגי הבצלים, מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים.
  5. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, משמנים בעזרת תרסיס השמן ומאדים את הבצלים במשך כ-10-15 דקות תוך ערבוב, עד שהם נהיים שקופים.
  6. מעבירים את הבצלים בחזרה לקערה, מקררים כמה דקות ומוסיפים את הביצים, הגבינה הלבנה, הגבינה הצהובה, החרדל, התבלינים, הקמח ואבקת האפייה.
  7. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  8. מעבירים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, מפזרים מעל את הגבינה הצהובה ואופים בין 35 ל-40 דקות, או עד להזהבה וקיבלתם פשטידת בצלים מושלמת.
  9. מצננים, חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פשטידת בצלים וגבינה בקלי קלות – גם מרשימה וגם מהירה

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    jenny salomon

    זללנו! ???

תגובות (8)

Avatar

    Avatar
    שלומית

    בתמונה רואים בצק(קלתית) בהוראות אין אזכור לכך, מה אני מפספסת?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי שלומית, את צודקת. אין קלתית, החלפנו את התמונה (היא להמחשה בלבד)

    Avatar
    Natali Shaked

    לא כתוב ברכיבים פרמז׳ן ובהוראות כן, איפה וכמה פרמז׳ן צריך?

      Avatar
      מערכת Foody

      חצי כוס פרמז’ן

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות