פשטידת בצל וגבינה בקלי קלות

פשטידת בצל מדהימה, שמכינים ממש בקלות, עם 3 סוגי בצלים וגבינה שיש תמיד בבית. סלט קטן ליד ויש ארוחה נהדרת לילדים ולמבוגרים
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בינונית
  • מרכיבים
    14

מצרכים

פשטידה

אופן הכנה

  1. פורסים את שני סוגי הבצל לטבעות.
  2. חותכים דק את הבצל הירוק. מגרדים את גבינת הפרמזן.
  3. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים היטב את התבנית בתרסיס השמן בטעם קנולה.
  4. מניחים בקערה גדולה את שלושת סוגי הבצלים, מפזרים מעל את הסוכר ומערבבים.
  5. מחממים מחבת גדולה על אש בינונית, משמנים בעזרת תרסיס השמן ומאדים את הבצלים במשך כ-10-15 דקות תוך ערבוב, עד שהם נהיים שקופים.
  6. מעבירים את הבצלים בחזרה לקערה, מקררים כמה דקות ומוסיפים את הביצים, הגבינה, החרדל, התבלינים, הקמח ואבקת האפייה. מערבבים היטב עד לקבלת תערובת סמיכה ואחידה.
  7. מעבירים את התערובת לתוך התבנית המשומנת, מפזרים מעל את גבינת הפרמזן ואופים בין 35 ל-40 דקות, או עד להזהבה.
  8. מצננים, חותכים ומגישים. שומרים בכלי אטום במקרר.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 8 מנות
קלוריות 140.7 קק״ל 1125.9 קק״ל
פחמימות 13.9 גרם 111.3 גרם
שומן 7.6 גרם 60.5 גרם
נתרן 439.8 מ״ג 3518.1 מ״ג
חלבון 9.3 גרם 74.7 גרם
סיבים תזונתיים 1.7 גרם 13.5 גרם
שומן רווי 2.9 גרם 23.2 גרם
כולסטרול 104.4 מ״ג 834.9 מ״ג
סידן 113.9 מ״ג 911.6 מ״ג
ברזל 1.5 מ״ג 12.0 מ״ג
אשלגן 174.1 מ״ג 1392.6 מ״ג
אבץ 0.9 מ״ג 7.6 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody