-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 547.4 קק״ל 2736.8 קק״לפחמימות 70.9 גרם 354.7 גרםשומן 24.2 גרם 120.8 גרםנתרן 310.7 מ״ג 1553.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 39.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 3.4 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 10 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות547
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 547.4 קק״ל 2736.8 קק״לפחמימות 70.9 גרם 354.7 גרםשומן 24.2 גרם 120.8 גרםנתרן 310.7 מ״ג 1553.3 מ״גחלבון 8.0 גרם 39.9 גרםסיבים תזונתיים 0.4 גרם 1.8 גרםשומן רווי 3.4 גרם 16.9 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 0.2 מ״ג 1.2 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 547 | כמות מנות 5 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
10 תפוחי אדמה בינונייםאדומים קלופים וחתוכים לרצועות דקות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 1/2 כפיות פפריקה מתוקה
-
1 1/2 כפיות שום גבישי
-
1/4 כפית אבקת צ’ילי
-
1/2 כוס שמן זית
אופן הכנה
- משרים את תפוחי האדמה החתוכים במים קרים לשעתיים לפחות. מסננים ומייבשים היטב.
- מניחים בקערה ומערבבים עם השמן והתבלינים.
- מחממים תנור ל-200 מעלות בתכנית אייר פריי.
- מניחים את תפוחי האדמה המתובלים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ-20 דקות.
- מגישים עם מטבלים שאוהבים - מיונז צ’ילי, איולי שום, קטשופ, חרדל ועוד.
אופן הכנה
- משרים את תפוחי האדמה החתוכים במים קרים לשעתיים לפחות. מסננים ומייבשים היטב.
- מניחים בקערה ומערבבים עם השמן והתבלינים.
- מחממים תנור ל-200 מעלות בתכנית אייר פריי.
- מניחים את תפוחי האדמה המתובלים בתבנית עם נייר אפייה ואופים כ-20 דקות.
- מגישים עם מטבלים שאוהבים - מיונז צ’ילי, איולי שום, קטשופ, חרדל ועוד.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן