צ’יקן טיקה מסאלה: מנה קלאסית בגרסה קלה ומהירה
צ’יקן טיקה מסאלה: תבשיל הודי קלאסי של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות קרמי, מוגש לכם כאן בגרסה מהירה וקלה להכנה בזכות רוטב מוכן ותיבולית מתאימה
צ’יקן טיקה מסאלה: תבשיל הודי קלאסי של קוביות חזה עוף ברוטב עגבניות קרמי, מוגש לכם כאן בגרסה מהירה וקלה להכנה בזכות רוטב מוכן ותיבולית מתאימה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.4 קק״ל 2315.3 קק״לפחמימות 15.1 גרם 120.5 גרםסוכר 10.6 גרם 84.6 גרםשומן 17.5 גרם 140.3 גרםנתרן 452.6 מ״ג 3621.0 מ״גחלבון 35.4 גרם 283.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.2 גרםשומן רווי 11.9 גרם 95.4 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 38.7 מ״גסידן 26.0 מ״ג 207.8 מ״גברזל 6.3 מ״ג 50.5 מ״גאשלגן 132.6 מ״ג 1060.5 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 40.9 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות289
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 289.4 קק״ל 2315.3 קק״לפחמימות 15.1 גרם 120.5 גרםסוכר 10.6 גרם 84.6 גרםשומן 17.5 גרם 140.3 גרםנתרן 452.6 מ״ג 3621.0 מ״גחלבון 35.4 גרם 283.5 גרםסיבים תזונתיים 5.3 גרם 42.2 גרםשומן רווי 11.9 גרם 95.4 גרםכולסטרול 4.8 מ״ג 38.7 מ״גסידן 26.0 מ״ג 207.8 מ״גברזל 6.3 מ״ג 50.5 מ״גאשלגן 132.6 מ״ג 1060.5 מ״גאבץ 5.1 מ״ג 40.9 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 289 | כמות מנות 8 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 כף שמן קנולה
-
800 גרם חזה עוף שלםחתוך לקוביות בינוניות
-
2 בצלים בינונייםקצוץ דק
-
1 צנצנת רוטב פומודורו קנור
-
240מ"ל או 1 כוס קרם קוקוס
-
1 כף סירופ מייפלטבעי
-
1/2 כפית מלח דק
הגשה (אופציונלי)
-
מבושל. כמות המתאימה ל-8 מנות
-
חופן כוסברהקצוצה
-
3 כפות אגוזי קשיו טבעיים
אופן הכנה
- מחממים כף שמן במחבת עמוקה או סיר וצורבים את חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה קלה. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים לסיר עוד כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מכניסים לסיר את רוטב הפומודורו וקרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את התיבולית בנוסח הודי והמייפל, מערבבים ומבשלים עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מחזירים את חזה העוף ומערבבים עם הרוטב. מבשלים עוד 5 דקות.
- מגישים את הצ’יקן טיקה מסאלה עם אורז בר מבושל.
- לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה וקשיו.
אופן הכנה
- מחממים כף שמן במחבת עמוקה או סיר וצורבים את חזה העוף משני הצדדים עד להזהבה קלה. מעבירים לצלחת.
- מוסיפים לסיר עוד כף שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
- מכניסים לסיר את רוטב הפומודורו וקרם הקוקוס ומביאים לרתיחה עדינה.
- מוסיפים את התיבולית בנוסח הודי והמייפל, מערבבים ומבשלים עד שמתקבל רוטב אחיד.
- מחזירים את חזה העוף ומערבבים עם הרוטב. מבשלים עוד 5 דקות.
- מגישים את הצ’יקן טיקה מסאלה עם אורז בר מבושל.
- לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה וקשיו.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן