קטנות וחצופות: מיני סופגניות וניל מהירות!
מיני סופגניות וניל מהירות שמכינים בקלי קלות עם אשל וממלאים בקצפת וניל קלילה. הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לזלול אותן!
מיני סופגניות וניל מהירות שמכינים בקלי קלות עם אשל וממלאים בקצפת וניל קלילה. הבעיה היחידה היא שאי אפשר להפסיק לזלול אותן!
- לירון אזולאי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.1 קק״ל 2041.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 184.6 גרםשומן 3.9 גרם 117.1 גרםנתרן 17.7 מ״ג 531.6 מ״גחלבון 1.4 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 66.4 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 614.2 מ״גסידן 15.2 מ״ג 456.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 567.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 30 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות68
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 68.1 קק״ל 2041.7 קק״לפחמימות 6.2 גרם 184.6 גרםשומן 3.9 גרם 117.1 גרםנתרן 17.7 מ״ג 531.6 מ״גחלבון 1.4 גרם 41.6 גרםסיבים תזונתיים 0.2 גרם 4.7 גרםשומן רווי 2.2 גרם 66.4 גרםכולסטרול 20.5 מ״ג 614.2 מ״גסידן 15.2 מ״ג 456.9 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.2 מ״גאשלגן 18.9 מ״ג 567.9 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 3.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 68 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
טיגון
-
1/2 בקבוק שמן קנולה
הגשה
-
1 כף אבקת סוכר
קצפת
-
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
-
1חבילה או 6 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית תמצית וניל
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את השמן לטיגון עמוק.
- בינתיים, מכניסים לקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח בהדרגתיות ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים כלל.
- כעת מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים היטב.
- כשהשמן רותח, יוצקים בעזרת כף או כף גלידה, כדורי בלילה לתוך השמן ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
- מעבירים את הסופגניות לנייר סופג ומתחילים להכין את הקצפת.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר או למזרק וממלאים את הסופגניות.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים את השמן לטיגון עמוק.
- בינתיים, מכניסים לקערה את כל המרכיבים, מלבד הקמח ואבקת האפייה, ומערבבים היטב.
- מוסיפים את הקמח בהדרגתיות ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים כלל.
- כעת מוסיפים את אבקת האפייה ומערבבים היטב.
- כשהשמן רותח, יוצקים בעזרת כף או כף גלידה, כדורי בלילה לתוך השמן ומטגנים במשך 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.
- מעבירים את הסופגניות לנייר סופג ומתחילים להכין את הקצפת.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג ותמצית הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
- מעבירים את הקצפת לשקית זילוף עם צנטר או למזרק וממלאים את הסופגניות.
- מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
היי במה אני יכולה להמי ראת האשל?
יוגורט
יאמיי חייבת להכין