-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 701.4 קק״ל 4208.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 208.1 גרםשומן 27.7 גרם 166.0 גרםנתרן 706.4 מ״ג 4238.7 מ״גחלבון 55.8 גרם 335.0 גרםסיבים תזונתיים 24.2 גרם 145.5 גרםשומן רווי 10.1 גרם 60.8 גרםכולסטרול 200.9 מ״ג 1205.4 מ״גסידן 607.6 מ״ג 3645.8 מ״גברזל 10.6 מ״ג 63.5 מ״גאשלגן 4467.4 מ״ג 26804.4 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 77.2 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות701
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 701.4 קק״ל 4208.2 קק״לפחמימות 34.7 גרם 208.1 גרםשומן 27.7 גרם 166.0 גרםנתרן 706.4 מ״ג 4238.7 מ״גחלבון 55.8 גרם 335.0 גרםסיבים תזונתיים 24.2 גרם 145.5 גרםשומן רווי 10.1 גרם 60.8 גרםכולסטרול 200.9 מ״ג 1205.4 מ״גסידן 607.6 מ״ג 3645.8 מ״גברזל 10.6 מ״ג 63.5 מ״גאשלגן 4467.4 מ״ג 26804.4 מ״גאבץ 12.9 מ״ג 77.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 701 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
2 קישואים בינוניים
-
1 גזר בינוני
-
2 כפות שיבולת שועל דקה (אינסטנט)
-
1 בצל בינוני
-
1 צרור פטרוזיליה
-
1 ביצה L
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כפית מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית כמון טחון
רוטב
-
4 עגבניות גדולות
-
1 כף רסק עגבניות
-
1 כרישה בינונית
-
4 גבעולי סלרי
-
1 כף שמן קנולה
-
1 כוס מים רותחים
אופן הכנה
- קולפים את הגזר והבצל.
- מגרדים את הקישואים, הגזר והבצל. חולטים את העגבניות (מבשלים כמה דקות במים), קולפים וחותכים לקוביות.
- חותכים את הכרישה לטבעות ואת הסלרי לקוביות.
- מערבבים את בלילת הקציצות, יוצרים כ-18 כדורים ומניחים בצד.
- מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך עם שמן מאדים את הכרישה, מוסיפים את הסלרי והעגבניות החתוכות. מבשלים 2 דקות על אש בינונית.
- מוסיפים את רסק העגבניות ו-3/4 כוס ציר מרק ירקות/עוף/ מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מכניסים בעדינות את הקציצות לסיר הרוטב. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות.
אופן הכנה
- קולפים את הגזר והבצל.
- מגרדים את הקישואים, הגזר והבצל. חולטים את העגבניות (מבשלים כמה דקות במים), קולפים וחותכים לקוביות.
- חותכים את הכרישה לטבעות ואת הסלרי לקוביות.
- מערבבים את בלילת הקציצות, יוצרים כ-18 כדורים ומניחים בצד.
- מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך עם שמן מאדים את הכרישה, מוסיפים את הסלרי והעגבניות החתוכות. מבשלים 2 דקות על אש בינונית.
- מוסיפים את רסק העגבניות ו-3/4 כוס ציר מרק ירקות/עוף/ מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות נוספות.
- מכניסים בעדינות את הקציצות לסיר הרוטב. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן