קציצות בשר ברוטב עגבניות של שר פיטנס

שר פיטנס מכינה קציצות בשר ברוטב עגבניות משגע, בריאות ומופחתות קלוריות. משדכים לירקות בתנור ומקבלים ארוחה נפלאה
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    20 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    18

מצרכים

אופן הכנה

  1. קולפים את הגזר והבצל.
  2. מגרדים את הקישואים, הגזר והבצל. חולטים את העגבניות (מבשלים כמה דקות במים), קולפים וחותכים לקוביות.
  3. חותכים את הכרישה לטבעות ואת הסלרי לקוביות.
  4. מערבבים את בלילת הקציצות, יוצרים כ-18 כדורים ומניחים בצד.
  5. מכינים את הרוטב: בסיר רחב ונמוך עם שמן מאדים את הכרישה, מוסיפים את הסלרי והעגבניות החתוכות. מבשלים 2 דקות על אש בינונית.
  6. מוסיפים את רסק העגבניות ו-3/4 כוס ציר מרק ירקות/עוף/ מים רותחים, מנמיכים להבה ומבשלים 5 דקות נוספות.
  7. מכניסים בעדינות את הקציצות לסיר הרוטב. מכסים חלקית את הסיר ומבשלים במשך 30-40 דקות.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 6 מנות
קלוריות 578.6 קק״ל 3471.4 קק״ל
פחמימות 17.0 גרם 101.8 גרם
שומן 34.1 גרם 204.3 גרם
נתרן 1244.0 מ״ג 7463.8 מ״ג
חלבון 47.0 גרם 282.2 גרם
סיבים תזונתיים 5.4 גרם 32.6 גרם
שומן רווי 12.2 גרם 73.2 גרם
כולסטרול 185.6 מ״ג 1113.8 מ״ג
סידן 122.5 מ״ג 734.9 מ״ג
ברזל 7.0 מ״ג 42.0 מ״ג
אשלגן 1519.0 מ״ג 9113.9 מ״ג
אבץ 9.2 מ״ג 55.2 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody