קרונט – שילוב מושחת של קרואסון ודונאטס מבצק שמרים
קרואסון או דונאט - אתם תחליטו! קרונט - בצק שמרים עשיר בחמאה ומטוגן כמו סופגנייה, רענון מדליק ומטריף למטוגנים המתוקים הקלאסיים!
קרואסון או דונאט - אתם תחליטו! קרונט - בצק שמרים עשיר בחמאה ומטוגן כמו סופגנייה, רענון מדליק ומטריף למטוגנים המתוקים הקלאסיים!
- ניצן סוסיד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.8 קק״ל 3010.8 קק״לפחמימות 67.6 גרם 405.5 גרםשומן 30.3 גרם 182.1 גרםנתרן 523.5 מ״ג 3141.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרםשומן רווי 12.3 גרם 73.8 גרםכולסטרול 53.3 מ״ג 319.8 מ״גסידן 6.7 מ״ג 40.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 5.8 מ״ג 34.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 35 דק׳כולל 3 שעות ו-29 דק׳
-
קלוריות502
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 501.8 קק״ל 3010.8 קק״לפחמימות 67.6 גרם 405.5 גרםשומן 30.3 גרם 182.1 גרםנתרן 523.5 מ״ג 3141.0 מ״גחלבון 6.0 גרם 35.7 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 2.1 גרםשומן רווי 12.3 גרם 73.8 גרםכולסטרול 53.3 מ״ג 319.8 מ״גסידן 6.7 מ״ג 40.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.4 מ״גאשלגן 5.8 מ״ג 34.5 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.2 מ״גסגור
לאירוח או לארוחת חג חנוכה משמחת – קינוח מפתיע שכולם יתלהבו ממנו! לא עוד סופגנייה או ספינג’, קבלו את השילוב המושלם של דונאטס עם קראוסון – קרונט מטוגן! בצק שמרים נהדר שקורצים בצורת דונאטס ומטגנים לפריכות מיטבית.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-29 דק׳ | קלוריות 502 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, ליצירת בצק אחיד ורך.
- מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X10 ס”מ ומקררים חצי שעה.
- מוציאים מהמקרר ומרדדים שוב למלבן בגודל 40X10 ס”מ.
- מורחים את הבצק בחמאה הרכה ומקפלים באמצע לגודל 20X10 ס”מ.
- מייצרים בבצק 2 קיפולים נוספים סה”כ: מרדדים ל-60 ס”מ ומקפלים את הבצק ל-3 (צד ימין לכיוון המרכז וצד שמאל מעל לצד ימין). חוזרים על הפעולה שוב ומקררים את הבצק לפחות שעה.
- מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים גדולים שבתוכם קורצים עיגול קטן נוסף ליצירת צורה של דונאטס.
- מכסים את העיגולים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מחממים שמן לטיגון ל-170 מעלות ומטגנים את הקרונטים כ-2 דקות מכל צד להזהבה יפה.
- מוציאים לנייר סופג, מפדרים אבקת סוכר אם רוצים ומגישים.
אופן הכנה
- לשים בקערת מיקסר עם וו לישה את כל מרכיבי הבצק, ליצירת בצק אחיד ורך.
- מרדדים את הבצק למלבן בגודל 20X10 ס”מ ומקררים חצי שעה.
- מוציאים מהמקרר ומרדדים שוב למלבן בגודל 40X10 ס”מ.
- מורחים את הבצק בחמאה הרכה ומקפלים באמצע לגודל 20X10 ס”מ.
- מייצרים בבצק 2 קיפולים נוספים סה”כ: מרדדים ל-60 ס”מ ומקפלים את הבצק ל-3 (צד ימין לכיוון המרכז וצד שמאל מעל לצד ימין). חוזרים על הפעולה שוב ומקררים את הבצק לפחות שעה.
- מרדדים את הבצק וקורצים ממנו עיגולים גדולים שבתוכם קורצים עיגול קטן נוסף ליצירת צורה של דונאטס.
- מכסים את העיגולים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה.
- מחממים שמן לטיגון ל-170 מעלות ומטגנים את הקרונטים כ-2 דקות מכל צד להזהבה יפה.
- מוציאים לנייר סופג, מפדרים אבקת סוכר אם רוצים ומגישים.
בשיתוף עם בוש
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (5)
נראה מעולה וטעים
אפשר להכין פרווה,?
במקרה זה לא ניתן
להחליף חמאה במחמאה פרווה או בנטורינה קוקוס
היי אסי, שתי האופציות אפשריות