קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל

נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
נפולאון, מילפיי או בכלל קרם שניט - לא משנה איך אתם קוראים לזה, זה עדיין אחד הקינוחים הכי טעימים שיש. מיקי שמו מלמד איך מכינים קרם שניט בקלי קלות
  • מיקי שמו
שמרו
כשר
32 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    939
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 938.9 קק״ל 5633.7 קק״ל
    פחמימות 116.0 גרם 696.1 גרם
    שומן 50.3 גרם 302.0 גרם
    נתרן 625.5 מ״ג 3752.8 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 136.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 21.4 גרם 128.2 גרם
    כולסטרול 11.0 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 863.9 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 311.0 מ״ג 1866.1 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    939
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 938.9 קק״ל 5633.7 קק״ל
    פחמימות 116.0 גרם 696.1 גרם
    שומן 50.3 גרם 302.0 גרם
    נתרן 625.5 מ״ג 3752.8 מ״ג
    חלבון 22.7 גרם 136.2 גרם
    סיבים תזונתיים 3.7 גרם 22.0 גרם
    שומן רווי 21.4 גרם 128.2 גרם
    כולסטרול 11.0 מ״ג 66.0 מ״ג
    סידן 144.0 מ״ג 863.9 מ״ג
    ברזל 6.5 מ״ג 39.0 מ״ג
    אשלגן 311.0 מ״ג 1866.1 מ״ג
    אבץ 2.1 מ״ג 12.8 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מאפים מתוקים
מיקי שמו
X

32 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הגשה


אופן הכנה

  1. מפשירים את בצק העלים לפי הוראות היצרן.
  2. מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
  3. מניחים את בצק העלים על תבנית התנור, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל נייר אפייה ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור החם 40 דקות.
  4. בעזרת סכין חדה חותכים את המלבן ל-3 חלקים שווים.
  5. בקערת מיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, החלב והאינסטנט פודינג עד קבלת קצפת יציבה.
  6. מניחים 1/3 בצק עלים אפוי על משטח העבודה ומורחים עליו מחצית מהקרם, נעזרים בפלטה. מניחים מעל הקרם את ה-1/3 השני של בצק העלים האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם. מסיימים בבצק עלים אפוי.
  7. חותכים את עוגת השכבות שנוצרה למנות אישיות, בוזקים אבקת סוכר ומגישים.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קרם שניט – קינוח שכבות של בצק עלים עם קרם וניל

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    אפרת שלומוביץ

    יצא מהמם! עדיין לא טעמנו …

תגובות (14)

Avatar

    Avatar
    אחד שיודע

    בקונדיטוריות אופים בתבנית פתוחה ורגילה ובחלק העליון של העוגה שמים את הבצק עלים הפוך כלומר החלק שהיה על התבנית כלפי מעלה וזה יוצא מעולה. ועם קרם פטיסייר הקרם שניט יוצא הכי טעים

    Avatar
    רזי

    אפיה בטמפ’ של 180 מעלות צלזיוס למשך 40 דקות אינה מספקת. הבצק נאפה טוב בחלק התחתון בחלק העליון פחות. סמתי 2 תבניות של התנור האחת על השניה ובשניה הנחתי שכבה נוספת ומעליה תבנית חד פעמית.אמשיך באפיה ללא תבניות עד להזהבה של הבצק.

      Avatar
      מערכת Foody

      אחרי אפייה של 40 דקות, אפשר להוריד את התבנית המשמשת כמשקולת ולהמשיך לאפות עוד מס’ דקות, עד שחלקו העליון של הבצק מזהיב מעט.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות