רול דפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות שימג’י בסויה

מתכון מפתיע לרול דפי אורז עסיסי במילוי בשר טחון ופטריות שימג'י קטנטנות - מנה כיפית לארוחת צהריים או ערב בסגנון אסייתי
מתכון מפתיע לרול דפי אורז עסיסי במילוי בשר טחון ופטריות שימג'י קטנטנות - מנה כיפית לארוחת צהריים או ערב בסגנון אסייתי
  • איתי אריכא
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.7 קק״ל 2095.0 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 27.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 146.3 גרם
    נתרן 110.8 מ״ג 2216.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 38.4 גרם
    כולסטרול 49.1 מ״ג 982.0 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 94.3 מ״ג 1885.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 33.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 30 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    105
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 104.7 קק״ל 2095.0 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 27.0 גרם
    שומן 7.3 גרם 146.3 גרם
    נתרן 110.8 מ״ג 2216.7 מ״ג
    חלבון 7.4 גרם 147.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 1.9 גרם 38.4 גרם
    כולסטרול 49.1 מ״ג 982.0 מ״ג
    סידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״ג
    אשלגן 94.3 מ״ג 1885.7 מ״ג
    אבץ 1.7 מ״ג 33.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
בשר
איתי אריכא
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

רול

רוטב ספייסי מיונז


אופן הכנה

  1. מכינים את הרולים: קוצצים בצל דק ומזהיבים במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים בצורה אחידה תוך פירור הבשר. מתבלים מעט במלח ופלפל.
  2. צולים חבילת פטריות שימג’י במחבת ומוסיפים 3 כפות סויה, מערבבים 3 דקות ומכבים את האש (דואגים שהפטריות יהיו עטופות היטב בסויה).
  3. טובלים דף אורז במים משני צדדים לכמה שניות עד לריכוך, מניחים על קרש, מסדרים כף וחצי בשר טחון באמצע, מניחים לאורך פטריות שימג’י, מקפלים כנפיים מכל צד ומגלגלים לרול.
  4. טורפים שתי ביצים במגש וטובלים את הרולים בביצה. מטגנים במחבת עם שמן חם בגובה עד 3-4 ס״מ עד להזהבה אחידה משתי צדדים.
  5. מכינים את הספייסי מיונז: במכתש ועלי שמים ג׳ינג׳ר, שום ופלפל שאטה יבש. כותשים עד למשחה אחידה, מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה וכותשים בשנית למרקם כמעט חלק. מערבבים יחד עם 3 כפות מיונז.
  6. מגישים את הרולים לצד הרוטב. בתיאבון!
רול דפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות שימג'י בסויה
רול דפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות שימג’י בסויה. צילום: איתי אריכא

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רול דפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות שימג’י בסויה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות