רול דפי אורז במילוי בשר טחון ופטריות שימג’י בסויה
מתכון מפתיע לרול דפי אורז עסיסי במילוי בשר טחון ופטריות שימג'י קטנטנות - מנה כיפית לארוחת צהריים או ערב בסגנון אסייתי
מתכון מפתיע לרול דפי אורז עסיסי במילוי בשר טחון ופטריות שימג'י קטנטנות - מנה כיפית לארוחת צהריים או ערב בסגנון אסייתי
- איתי אריכא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.7 קק״ל 2095.0 קק״לפחמימות 1.4 גרם 27.0 גרםשומן 7.3 גרם 146.3 גרםנתרן 110.8 מ״ג 2216.7 מ״גחלבון 7.4 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 38.4 גרםכולסטרול 49.1 מ״ג 982.0 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 94.3 מ״ג 1885.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 33.6 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות105
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 104.7 קק״ל 2095.0 קק״לפחמימות 1.4 גרם 27.0 גרםשומן 7.3 גרם 146.3 גרםנתרן 110.8 מ״ג 2216.7 מ״גחלבון 7.4 גרם 147.2 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 2.4 גרםשומן רווי 1.9 גרם 38.4 גרםכולסטרול 49.1 מ״ג 982.0 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.8 מ״ג 15.7 מ״גאשלגן 94.3 מ״ג 1885.7 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 33.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 105 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
רול
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוני
-
2 כפות שמן קנולה
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 קורט פלפל שחור טחון
-
1 חבילה דפי אורז מרובעיםמזרח מערב
-
1 סלסילה פטריות שימג’י
-
3 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
רוטב ספייסי מיונז
-
6 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
1 שן שום
-
2 יחידות פלפלים יבשים חריפיםשאטה
-
1 כף שמן שומשוםמזרח מערב
-
1 כף רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
3 כפות מיונז
אופן הכנה
- מכינים את הרולים: קוצצים בצל דק ומזהיבים במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים בצורה אחידה תוך פירור הבשר. מתבלים מעט במלח ופלפל.
- צולים חבילת פטריות שימג’י במחבת ומוסיפים 3 כפות סויה, מערבבים 3 דקות ומכבים את האש (דואגים שהפטריות יהיו עטופות היטב בסויה).
- טובלים דף אורז במים משני צדדים לכמה שניות עד לריכוך, מניחים על קרש, מסדרים כף וחצי בשר טחון באמצע, מניחים לאורך פטריות שימג’י, מקפלים כנפיים מכל צד ומגלגלים לרול.
- טורפים שתי ביצים במגש וטובלים את הרולים בביצה. מטגנים במחבת עם שמן חם בגובה עד 3-4 ס״מ עד להזהבה אחידה משתי צדדים.
- מכינים את הספייסי מיונז: במכתש ועלי שמים ג׳ינג׳ר, שום ופלפל שאטה יבש. כותשים עד למשחה אחידה, מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה וכותשים בשנית למרקם כמעט חלק. מערבבים יחד עם 3 כפות מיונז.
- מגישים את הרולים לצד הרוטב. בתיאבון!
אופן הכנה
- מכינים את הרולים: קוצצים בצל דק ומזהיבים במחבת עם מעט שמן. מוסיפים את הבשר טחון ומטגנים בצורה אחידה תוך פירור הבשר. מתבלים מעט במלח ופלפל.
- צולים חבילת פטריות שימג’י במחבת ומוסיפים 3 כפות סויה, מערבבים 3 דקות ומכבים את האש (דואגים שהפטריות יהיו עטופות היטב בסויה).
- טובלים דף אורז במים משני צדדים לכמה שניות עד לריכוך, מניחים על קרש, מסדרים כף וחצי בשר טחון באמצע, מניחים לאורך פטריות שימג’י, מקפלים כנפיים מכל צד ומגלגלים לרול.
- טורפים שתי ביצים במגש וטובלים את הרולים בביצה. מטגנים במחבת עם שמן חם בגובה עד 3-4 ס״מ עד להזהבה אחידה משתי צדדים.
- מכינים את הספייסי מיונז: במכתש ועלי שמים ג׳ינג׳ר, שום ופלפל שאטה יבש. כותשים עד למשחה אחידה, מוסיפים שמן שומשום ורוטב סויה וכותשים בשנית למרקם כמעט חלק. מערבבים יחד עם 3 כפות מיונז.
- מגישים את הרולים לצד הרוטב. בתיאבון!
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן