-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.5 קק״ל 143.7 קק״לפחמימות 1.4 גרם 10.1 גרםשומן 1.1 גרם 7.9 גרםנתרן 563.2 מ״ג 3942.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 5.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.0 מ״ג 6.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים5
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה
-
קלוריות21
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 20.5 קק״ל 143.7 קק״לפחמימות 1.4 גרם 10.1 גרםשומן 1.1 גרם 7.9 גרםנתרן 563.2 מ״ג 3942.1 מ״גחלבון 0.8 גרם 5.8 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.5 מ״ג 3.2 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 1.0 מ״ג 6.7 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 5 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 21 | כמות מנות 7 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 1/2 ק"ג סינטהמיושן
-
1/3 כוס חרדל גרגירים
-
1 גבעול רוזמרין
-
1 כפית מלח גס
-
1 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
- צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
- מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
- מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.
אופן הכנה
- מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
- מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
- צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
- מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
- מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן