רוסטביף סינטה ביתי

הכוכב הראשי של הארוחה - רוסטיף סינטה עסיסי, עטוף בחרדל ורוזמרין וצלוי בתנור. מתכון ממש פשוט להכנה של אחד המתכונים הכי חגיגים שיש
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    5 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    5

מצרכים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
  4. צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
  6. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 7 מנות
קלוריות 19.6 קק״ל 137.1 קק״ל
פחמימות 1.2 גרם 8.6 גרם
שומן 1.1 גרם 7.8 גרם
נתרן 562.9 מ״ג 3940.2 מ״ג
חלבון 0.8 גרם 5.6 גרם
סיבים תזונתיים 0.5 גרם 3.7 גרם
שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
ברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody