רוסטביף סינטה ביתי

הכוכב הראשי של הארוחה - רוסטיף סינטה עסיסי, עטוף בחרדל ורוזמרין וצלוי בתנור. מתכון ממש פשוט להכנה של אחד המתכונים הכי חגיגים שיש
הכוכב הראשי של הארוחה - רוסטיף סינטה עסיסי, עטוף בחרדל ורוזמרין וצלוי בתנור. מתכון ממש פשוט להכנה של אחד המתכונים הכי חגיגים שיש
  • שי-לי ליפא
שמרו
כשר
1 דירג [ציון 1]
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.5 קק״ל 143.7 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 10.1 גרם
    שומן 1.1 גרם 7.9 גרם
    נתרן 563.2 מ״ג 3942.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 1.0 מ״ג 6.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    5
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    21
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 20.5 קק״ל 143.7 קק״ל
    פחמימות 1.4 גרם 10.1 גרם
    שומן 1.1 גרם 7.9 גרם
    נתרן 563.2 מ״ג 3942.1 מ״ג
    חלבון 0.8 גרם 5.8 גרם
    סיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.9 גרם
    שומן רווי 0.1 גרם 0.6 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.5 מ״ג 3.2 מ״ג
    ברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״ג
    אשלגן 1.0 מ״ג 6.7 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
1 דירג [ציון 1]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מוציאים את הבשר מהמקרר כשעה וחצי- שעתיים לפני ההכנה.
  2. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  3. מניחים את הבשר בתבנית, מורחים בחרדל, מפזרים עלי רוזמרין ומתבלים במלח ופלפל.
  4. צולים 15 דקות, עד השחמה וסגירה של הבשר.
  5. מנמיכים את חום התנור ל-180 מעלות ואופים כ-35 דקות לדרגת מדיום. מומלץ לעשות שימוש במדחום בשר המראה על דרגת מדיום (60 מעלות).
  6. מוציאים מהתנור, ממתינים 10 דקות ורק אז פורסים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רוסטביף סינטה ביתי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות