באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

רחלי קרוט מבשלת קארי עם תפוחי אדמה בסיר אחד

רחלי קרוט מכינה קארי עם תפוחי אדמה, גזר ובוטנים שמגישים עם אורז לבן. גרסה צמחונית טעימה ועשירה בירקות שתקבל באהבה גם תוספת של פרגית או בשר
רחלי קרוט מכינה קארי עם תפוחי אדמה, גזר ובוטנים שמגישים עם אורז לבן. גרסה צמחונית טעימה ועשירה בירקות שתקבל באהבה גם תוספת של פרגית או בשר
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.2 קק״ל 2532.9 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 237.2 גרם
    שומן 36.0 גרם 144.1 גרם
    נתרן 2261.8 מ״ג 9047.3 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 47.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.4 מ״ג 145.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 663.8 מ״ג 2655.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    633
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 633.2 קק״ל 2532.9 קק״ל
    פחמימות 59.3 גרם 237.2 גרם
    שומן 36.0 גרם 144.1 גרם
    נתרן 2261.8 מ״ג 9047.3 מ״ג
    חלבון 11.7 גרם 47.0 גרם
    סיבים תזונתיים 3.3 גרם 13.1 גרם
    שומן רווי 25.2 גרם 100.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 36.4 מ״ג 145.7 מ״ג
    ברזל 2.8 מ״ג 11.4 מ״ג
    אשלגן 663.8 מ״ג 2655.2 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 3.9 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תפוחי אדמה
רחלי קרוט
X

3 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קארי

אורז

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומכניסים פנימה את האורז, מים ומלח.
  2. סוגרים את הכמסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור ומפעילים ל-2 דקות.
  3. מאפשרים לאדים לצאת במשך 10 דקות ורק אז משחררים את המכסה ומאווררים את האורז עם מזלג. מעבירים לקערת הגשה.
  4. בינתיים חותכים את הגזרים, תפוחי אדמה ושאלוט לרבעים או לקוביות גדולות.
  5. שמים בתוך הסיר, אחרי שהוא רוקן מהאורז, כף שמן וקארי ומפעילים על מצב טיגון באויר חם למשך 2 דקות. מערבבים עם כף עץ.
  6. מוסיפים קרם קוקוס, מלח, פלפל, רוטב סויה וסוכר ומעבירים למצב בישול למשך 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
  7. מוסיפים תפוחי אדמה, גזרים, שיני שום ובצלים ומפעילים שוב בתכנית סיר לחץ. מפעילים ל-7 דקות, מקפידים שהשסתום יהיה על מצב SEAL ולאחר תום הבישול פותחים, מפזרים כוסברה ומגישים עם האורז.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
רחלי קרוט מבשלת קארי עם תפוחי אדמה בסיר אחד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובה (1)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

תגיות