רחלי קרוט מבשלת קארי עם תפוחי אדמה בסיר אחד

רחלי קרוט מכינה קארי עם תפוחי אדמה, גזר ובוטנים שמגישים עם אורז לבן. גרסה צמחונית טעימה ועשירה בירקות שתקבל באהבה גם תוספת של פרגית או בשר
Loading...
הוספה למועדפים
כשר
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    14

מצרכים

קארי

אורז

הגשה

אופן הכנה

  1. מכינים את האורז: מניחים את הסיר הקרמי במכשיר ומכניסים פנימה את האורז, מים ומלח.
  2. סוגרים עם מכסה סיר הלחץ, מוודאים ששסתום ה-SEAL סגור ומפעילים ל-2 דקות.
  3. מאפשרים לאדים לצאת במשך 10 דקות ורק אז משחררים את המכסה ומאווררים את האורז עם מזלג. מעבירים לקערת הגשה.
  4. בינתיים חותכים את הגזרים, תפוחי אדמה ושאלוט לרבעים או לקוביות גדולות.
  5. שמים בתוך הסיר, אחרי שהוא רוקן מהאורז, כף שמן וקארי ומפעילים על מצב טיגון באויר חם למשך 2 דקות. מערבבים עם כף עץ.
  6. מוסיפים קרם קוקוס, מלח, פלפל, רוטב סויה וסוכר ומעבירים למצב בישול למשך 5 דקות. מערבבים מדי פעם.
  7. מוסיפים תפוחי אדמה, גזרים, שיני שום ובצלים וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ. מפעילים ל-7 דקות, מקפידים שהשסתום יהיה על מצב SEAL ולאחר תום הבישול פותחים, מפזרים כוסברה ומגישים עם האורז.

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 517.8 קק״ל 2071.2 קק״ל
פחמימות 33.3 גרם 133.1 גרם
שומן 38.6 גרם 154.5 גרם
נתרן 1670.8 מ״ג 6683.4 מ״ג
חלבון 9.6 גרם 38.4 גרם
סיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.0 גרם
שומן רווי 26.6 גרם 106.4 גרם
כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
סידן 75.4 מ״ג 301.7 מ״ג
ברזל 3.0 מ״ג 12.1 מ״ג
אשלגן 705.9 מ״ג 2823.6 מ״ג
אבץ 1.1 מ״ג 4.4 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody