ריזוטו קרמבו מושחת ב-5 מרכיבים
אנחנו לא יודעים מאיפה קרין גורן חשבה על הרעיון הזה אבל היא גאונה. מתכון של ריזוטו קרמבו מושחת ומטורף. מתכון קל, טעים ורק בחמישה מרכיבים
אנחנו לא יודעים מאיפה קרין גורן חשבה על הרעיון הזה אבל היא גאונה. מתכון של ריזוטו קרמבו מושחת ומטורף. מתכון קל, טעים ורק בחמישה מרכיבים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.1 קק״ל 468.1 קק״לפחמימות 65.5 גרם 65.5 גרםשומן 15.1 גרם 15.1 גרםנתרן 197.4 מ״ג 197.4 מ״גחלבון 22.3 גרם 22.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 32.4 מ״גסידן 363.4 מ״ג 363.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 503.8 מ״ג 503.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 5 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות468
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 468.1 קק״ל 468.1 קק״לפחמימות 65.5 גרם 65.5 גרםשומן 15.1 גרם 15.1 גרםנתרן 197.4 מ״ג 197.4 מ״גחלבון 22.3 גרם 22.3 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 0.6 גרםשומן רווי 9.8 גרם 9.8 גרםכולסטרול 32.4 מ״ג 32.4 מ״גסידן 363.4 מ״ג 363.4 מ״גברזל 0.3 מ״ג 0.3 מ״גאשלגן 503.8 מ״ג 503.8 מ״גאבץ 1.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 468 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 כוס פתיתים
-
1 1/2 כוסות חלב 3%
-
1 שקית סוכר וניל
-
4 כפות שמנת מתוקה להקצפה יטבתה 32%
-
1 קורט קינמון טחון
-
1 יחידה קרמבו וניל
אופן הכנה
- מבשלים את הפתיתים בסיר עם חלב תוך ערבוב כ-5 דקות עד להתרככות של הפתיתים וספיגת הנוזלים.
- מוסיפים שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומעבירים לקערית הגשה.
- יוצרים גומה במרכז הריזוטו ומניחים קרמבו בלי עוגייה במרכז.
- מחממים את הקערית דקה במיקרוגל להמסה וניפוח של הקרמבו.
- קוצצים את העוגייה ומפזרים מעל.
אופן הכנה
- מבשלים את הפתיתים בסיר עם חלב תוך ערבוב כ-5 דקות עד להתרככות של הפתיתים וספיגת הנוזלים.
- מוסיפים שמנת מתוקה, מביאים לרתיחה ומעבירים לקערית הגשה.
- יוצרים גומה במרכז הריזוטו ומניחים קרמבו בלי עוגייה במרכז.
- מחממים את הקערית דקה במיקרוגל להמסה וניפוח של הקרמבו.
- קוצצים את העוגייה ומפזרים מעל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
Looks great and easy, I have to try it all
We’d love to hear how it went!