רק ב-5 מרכיבים: אטריות אורז עם דג סלמון
מתכון של אטריות אורז עם דג סלמון ברוטב קרם קוקוס ורוטב סויה, רק ב-5 מרכיבים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת ומדויקת. בתאבון!
מתכון של אטריות אורז עם דג סלמון ברוטב קרם קוקוס ורוטב סויה, רק ב-5 מרכיבים ויש לכם ארוחת צהריים מושלמת ומדויקת. בתאבון!
- איתי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 742.5 קק״ל 1485.0 קק״לפחמימות 103.9 גרם 207.8 גרםשומן 20.9 גרם 41.8 גרםנתרן 60.2 מ״ג 120.5 מ״גחלבון 31.5 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 13.5 גרם 27.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 164.4 מ״ג 328.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות743
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 742.5 קק״ל 1485.0 קק״לפחמימות 103.9 גרם 207.8 גרםשומן 20.9 גרם 41.8 גרםנתרן 60.2 מ״ג 120.5 מ״גחלבון 31.5 גרם 62.9 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 13.5 גרם 27.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 1.0 מ״ג 2.1 מ״גאשלגן 164.4 מ״ג 328.8 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 743 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
-
200 גרם פילה דג סלמון
-
1/2 קופסת קרטון קרם קוקוסמזרח מערב
-
1 כף רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1 ראש ברוקולי
-
2 שיני שוםפרוסות
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הסלמון לקוביות.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון כדקה עד להזהבה.
- מוציאים את קוביות הסלמון לצלחת ומוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית.
- באותה המחבת מוסיפים שום ופרחי ברוקולי ומטגנים מעט.
- מוסיפים קרם קוקוס, כף רוטב סויה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
- מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב ומכניסים קוביות סלמון ל-3 דקות של בישול. לבסוף, מוסיפים את האטריות ומערבבים לאיחוד.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי טרי מעל להגשה.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- חותכים את הסלמון לקוביות.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הסלמון כדקה עד להזהבה.
- מוציאים את קוביות הסלמון לצלחת ומוסיפים למחבת 2 כפות שמן זית.
- באותה המחבת מוסיפים שום ופרחי ברוקולי ומטגנים מעט.
- מוסיפים קרם קוקוס, כף רוטב סויה ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס.
- מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב ומכניסים קוביות סלמון ל-3 דקות של בישול. לבסוף, מוסיפים את האטריות ומערבבים לאיחוד.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי טרי מעל להגשה.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (4)
אפשר משהו שונה מהקרם קוקוס
היי הילה, במתכון הזה אין תחליף לקרם הקוקוס. יש מתכונים נוספים של אטריות מוקפצות באתר:
https://foody.co.il/?s=%D7%90%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA
הבן שלי לא אוהב ברוקולי אפשר במקום לשים נבטים?
אפשר