רקע למתחם סוגת
קאבר דסקטופ סוגת

שוטי שוטי ספינתי: סירות בטטה מתוקה במילוי מג’דרה

שדרוג למנה קלאסית זה תמיד דבר מבורך - סירות בטטה אפויות ורכות עם מג'דרה מושלמת והמון בצלים מקורמלים!
שדרוג למנה קלאסית זה תמיד דבר מבורך - סירות בטטה אפויות ורכות עם מג'דרה מושלמת והמון בצלים מקורמלים!
  • רחלי קרוט
שמרו
כשר
2 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.4 קק״ל 2213.5 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 254.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 106.3 גרם
    נתרן 5469.5 מ״ג 54695.5 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 72.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 44.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 234.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 62.7 מ״ג 626.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    221
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 221.4 קק״ל 2213.5 קק״ל
    פחמימות 25.5 גרם 254.7 גרם
    שומן 10.6 גרם 106.3 גרם
    נתרן 5469.5 מ״ג 54695.5 מ״ג
    חלבון 7.3 גרם 72.7 גרם
    סיבים תזונתיים 4.4 גרם 44.5 גרם
    שומן רווי 1.5 גרם 14.7 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 23.4 מ״ג 234.2 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 16.0 מ״ג
    אשלגן 62.7 מ״ג 626.7 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 2.7 מ״ג
    סגור

מנה שהיא הברקה מדליקה! במקום סיר מג’דרה ענק במרכז השולחן – סירות בטטות מתוקות ואישיות במילוי מג’דרה מתובלת לשלמות ועמוסה בבצלים מקורמלים נפלאים.

עלות ארוחה זו עד 50 שקלים – העלות חושבה בהתאם ל-4 סועדים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
תוספות
רחלי קרוט
X

2 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

בטטות

מג'דרה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  2. שופכים את המלח על תבנית תנור ומניחים מעל את הבטטות. אופים 45 דקות או עד שהבטטות רכות.
  3. שוטפים היטב את האורז ומסננים.
  4. מבשלים את העדשים בסיר בינוני עם מים עד 3/4 ריכוך ומסננים.
  5. מחממים 6 כפות שמן זית בסיר רחב ונמוך ומטגנים את התבלינים (הכמון, הכורכום והבהרט) כדקה. מוסיפים את האורז והעדשים ומערבבים.
  6. מוסיפים 2.5 כוסות מים ומלח, מנמיכים את הלהבה ללהבה הכי נמוכה, סוגרים את המכסה ומבשלים 20 דקות.
  7. מחממים 4 כפות שמן זית ומטגנים את הבצלים להזהבה יפה (סבלנות, זה לוקח קצת זמן).
  8. מערבבים את הבצל עם האורז והעדשים.
  9. חוצים את הבטטות הרכות באמצע, מועכים פנימה את פנים הבטטה וממלאים במג’דרה. מגישים חם.
בטטה במילוי מג'דרה1
בטטות במילוי מג’דרה. צילום: בתיה סורק, כלי הגשה ובישול: נעמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות