שיבולת שועל, קקאו וחמאת בוטנים – עוגיות טבעוניות ללא אפייה
לא תאמינו שבעוגיות האלה אין חמאה ואין מוצרי חלב! קבלו מתכון של עוגיות שוקולד עם שיבולת שועל וחמאת בוטנים שהן טעימות ומצפוניות ולוקח בדיוק 7 דקות להכין אותן!
לא תאמינו שבעוגיות האלה אין חמאה ואין מוצרי חלב! קבלו מתכון של עוגיות שוקולד עם שיבולת שועל וחמאת בוטנים שהן טעימות ומצפוניות ולוקח בדיוק 7 דקות להכין אותן!
- נעמה פלד
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 1965.6 קק״לפחמימות 20.8 גרם 249.9 גרםשומן 8.0 גרם 96.4 גרםנתרן 23.6 מ״ג 283.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 40.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרםשומן רווי 4.5 גרם 54.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 159.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 80.9 מ״ג 971.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 7 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות164
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 163.8 קק״ל 1965.6 קק״לפחמימות 20.8 גרם 249.9 גרםשומן 8.0 גרם 96.4 גרםנתרן 23.6 מ״ג 283.1 מ״גחלבון 3.4 גרם 40.5 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 8.9 גרםשומן רווי 4.5 גרם 54.2 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 13.3 מ״ג 159.7 מ״גברזל 0.4 מ״ג 5.4 מ״גאשלגן 80.9 מ״ג 971.2 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 9.6 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 7 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 164 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן קוקוס
-
1/2 כוס סירופ מייפל
-
1/4 כוס חלב שקדיםאו חלב סויה או חלב שיבולת שועל
-
2 כפות אבקת קקאו
-
1/4 כוס חמאת בוטנים חלקה
-
1 כפית תמצית וניל
-
1 1/2 כוסות שיבולת שועל עבה
אופן הכנה
- מרפדים תבנית גדולה עם נייר אפייה.
- בסיר בינוני ממיסים את שמן הקוקוס על אש בינונית. מוסיפים את סירופ המייפל, חלב השקדים, הקקאו, חמאת הבוטנים, והווניל ומערבבים היטב עד לאיחוד כל החומרים.
- מביאים לרתיחה במשך 2 דקות, מערבבים כל הזמן.
- מסירים מהאש ומערבבים פנימה את שיבולת השועל.
- יוצרים בעזרת כף גלידה או כף עוגיות תלוליות של המסה. אם אין לכם כפות כאלה גם 2 כפות שולחן יעזרו. הניחו את תלוליות הבלילה על תבנית האפייה.
- מצננים למשך 30 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות.
אופן הכנה
- מרפדים תבנית גדולה עם נייר אפייה.
- בסיר בינוני ממיסים את שמן הקוקוס על אש בינונית. מוסיפים את סירופ המייפל, חלב השקדים, הקקאו, חמאת הבוטנים, והווניל ומערבבים היטב עד לאיחוד כל החומרים.
- מביאים לרתיחה במשך 2 דקות, מערבבים כל הזמן.
- מסירים מהאש ומערבבים פנימה את שיבולת השועל.
- יוצרים בעזרת כף גלידה או כף עוגיות תלוליות של המסה. אם אין לכם כפות כאלה גם 2 כפות שולחן יעזרו. הניחו את תלוליות הבלילה על תבנית האפייה.
- מצננים למשך 30 דקות או עד שהעוגיות מתייצבות.
הערות
- בא לכם יותר קראנץ'? הכניסו חופן בוטנים קלויים מומלחים. שחיתות!
- רוצים יותר מתוק? עוד קצת מייפל ואתם מסודרים!
הערות
- בא לכם יותר קראנץ'? הכניסו חופן בוטנים קלויים מומלחים. שחיתות!
- רוצים יותר מתוק? עוד קצת מייפל ואתם מסודרים!
מתכונים נוספים שכדאי להכיר
תגובות (39)
למה אי אפשר להחליף בשיבולת שועל דקה?
כי היא עלולה להתרכך מאוד ולהיות במרקם שלא מתאים לעוגיות האלו
לא התקשו לי העוגיות??:) צריך אולי מקרר?
בסעיף האחרון כתוב שצריך לצנן את העוגיות, הכוונה היא במקרר 🙂