שניצל אסיאתי למתקדמים: חזה עוף עטוף באטריות ומטוגן לשלמות

במנת שניצל כזו עוד לא נתקלתם! חזה עוף ברוטב טריאקי עטוף באטריות עדינות ומטוגן - עסיסי מבפנים וקריספי מבחוץ
במנת שניצל כזו עוד לא נתקלתם! חזה עוף ברוטב טריאקי עטוף באטריות עדינות ומטוגן - עסיסי מבפנים וקריספי מבחוץ
  • נעמה רן
שמרו
כשר
4 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    475
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 474.5 קק״ל 1423.4 קק״ל
    פחמימות 72.8 גרם 218.5 גרם
    שומן 4.4 גרם 13.2 גרם
    נתרן 1917.2 מ״ג 5751.5 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 136.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 121.7 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 665.4 מ״ג 1996.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 35 דק׳
    כולל שעה ו-50 דק׳
  • קלוריות
    475
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 474.5 קק״ל 1423.4 קק״ל
    פחמימות 72.8 גרם 218.5 גרם
    שומן 4.4 גרם 13.2 גרם
    נתרן 1917.2 מ״ג 5751.5 מ״ג
    חלבון 45.6 גרם 136.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.8 גרם
    שומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרם
    כולסטרול 121.7 מ״ג 365.0 מ״ג
    סידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״ג
    ברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״ג
    אשלגן 665.4 מ״ג 1996.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״ג
    סגור

קבלו טריק מדליק לשימוש באטריות שמכינים בתוך שניות – עוטפים חזה עוף באטריות הרכות, מטגנים בשמן חצי עמוק ומקבלים מנה מיוחדת מאוד שהיא כמו שניצל בטעמים אסיאתיים עם רוטב טריאקי מתוק. חזה העוף נשאר רך מבפנים, והאטריות הופכות את הביס לקראנצ’י במיוחד. אפשר לטבול ברוטב טריאקי (מומלץ לילדים) או ברוטב לסלט בסגנון תאילנדי (מומלץ למבוגרים). בתיאבון!

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
נעמה רן
X

4 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. שמים בקערה את רצועות חזה העוף ורוטב הטריאקי, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה לפחות.

    שניצל עטוף באטריות
    שמים את רוטב הטריאקי על חזה העוף ומערבבים. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  2. מניחים בקערה את הקורנפלור וטובלים כל חזה עוף משני צדדיו.
  3. שמים את האטריות בקערה, שופכים עליהן מים רותחים לכיסוי ומכסים במכסה או צלחת. מחכים 20 שניות, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מפרידים את האטריות זו מזו. מסננים היטב מהמים ומערבבים במלח ופלפל.
  4. פורשים קבוצת אטריות על משטח העבודה. מניחים בקצה שלה רצועת חזה עוף ומגלגלים כך שהיא תיעטף באטריות.

    שניצל עטוף באטריות1
    עוטפים את חזה העוף באטריות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

  5. מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את העוף העטוף עד שהאטריות מזהיבות ופריכות, והעוף עשוי. מגישים עם רוטב טריאקי או רוטב לסלט בסגנון תאילנדי.

    שניצל עטוף באטריות2
    מטגנים את חזה העוף העטוף באטריות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

שניצל עטוף באטריות4
שניצל בטעמים אסיאתיים - חזה עוף עטוף באטריות. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

הערות

  • כשעוטפים את חזה העוף, האטריות לא צריכות להיות מסודרות כמו חיילות, הן יכולות להיות גם מבולגנות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות