-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 474.5 קק״ל 1423.4 קק״לפחמימות 72.8 גרם 218.5 גרםשומן 4.4 גרם 13.2 גרםנתרן 1917.2 מ״ג 5751.5 מ״גחלבון 45.6 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 121.7 מ״ג 365.0 מ״גסידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 665.4 מ״ג 1996.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות475
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 474.5 קק״ל 1423.4 קק״לפחמימות 72.8 גרם 218.5 גרםשומן 4.4 גרם 13.2 גרםנתרן 1917.2 מ״ג 5751.5 מ״גחלבון 45.6 גרם 136.9 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.8 גרםשומן רווי 0.9 גרם 2.8 גרםכולסטרול 121.7 מ״ג 365.0 מ״גסידן 20.9 מ״ג 62.6 מ״גברזל 1.6 מ״ג 4.7 מ״גאשלגן 665.4 מ״ג 1996.3 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 3.6 מ״גסגור
קבלו טריק מדליק לשימוש באטריות שמכינים בתוך שניות – עוטפים חזה עוף באטריות הרכות, מטגנים בשמן חצי עמוק ומקבלים מנה מיוחדת מאוד שהיא כמו שניצל בטעמים אסיאתיים עם רוטב טריאקי מתוק. חזה העוף נשאר רך מבפנים, והאטריות הופכות את הביס לקראנצ’י במיוחד. אפשר לטבול ברוטב טריאקי (מומלץ לילדים) או ברוטב לסלט בסגנון תאילנדי (מומלץ למבוגרים). בתיאבון!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 475 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
500 גרם פילה עוףאו חזה עוף חתוך לרצועות בעובי 3 ס"מ
-
1/2 כוס רוטב טריאקימזרח מערב
-
1/2 כוס קורנפלור
-
לפי הטעם
-
לפי הטעם
-
2 חבילות אטריות מהירות להכנה על בסיס חיטהמזרח מערב
-
לטיגון עמוק
הגשה
-
מזרח מערב
-
מזרח מערב
אופן הכנה
- שמים בקערה את רצועות חזה העוף ורוטב הטריאקי, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה לפחות.
- מניחים בקערה את הקורנפלור וטובלים כל חזה עוף משני צדדיו.
- שמים את האטריות בקערה, שופכים עליהן מים רותחים לכיסוי ומכסים במכסה או צלחת. מחכים 20 שניות, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מפרידים את האטריות זו מזו. מסננים היטב מהמים ומערבבים במלח ופלפל.
- פורשים קבוצת אטריות על משטח העבודה. מניחים בקצה שלה רצועת חזה עוף ומגלגלים כך שהיא תיעטף באטריות.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את העוף העטוף עד שהאטריות מזהיבות ופריכות, והעוף עשוי. מגישים עם רוטב טריאקי או רוטב לסלט בסגנון תאילנדי.
אופן הכנה
- שמים בקערה את רצועות חזה העוף ורוטב הטריאקי, מערבבים, מכסים ומניחים במקרר לשעה לפחות.
- מניחים בקערה את הקורנפלור וטובלים כל חזה עוף משני צדדיו.
- שמים את האטריות בקערה, שופכים עליהן מים רותחים לכיסוי ומכסים במכסה או צלחת. מחכים 20 שניות, מסירים את המכסה ובעזרת מזלג מפרידים את האטריות זו מזו. מסננים היטב מהמים ומערבבים במלח ופלפל.
- פורשים קבוצת אטריות על משטח העבודה. מניחים בקצה שלה רצועת חזה עוף ומגלגלים כך שהיא תיעטף באטריות.
- מחממים שמן לטיגון חצי עמוק ומטגנים את העוף העטוף עד שהאטריות מזהיבות ופריכות, והעוף עשוי. מגישים עם רוטב טריאקי או רוטב לסלט בסגנון תאילנדי.
הערות
- כשעוטפים את חזה העוף, האטריות לא צריכות להיות מסודרות כמו חיילות, הן יכולות להיות גם מבולגנות.
הערות
- כשעוטפים את חזה העוף, האטריות לא צריכות להיות מסודרות כמו חיילות, הן יכולות להיות גם מבולגנות.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן