שניצל אפוי עם פתיתים ברוטב עגבניות
הילדים חזרו מבית הספר ואתם רוצים להכין ארוחה מהירה שכולם יאהבו? זה המתכון שלכם. שניצל אפוי, עם ציפוי פריך וזהוב, לצד פתיתים ברוטב עגבניות. וכן, את הכל מכינים במכשיר אחד
הילדים חזרו מבית הספר ואתם רוצים להכין ארוחה מהירה שכולם יאהבו? זה המתכון שלכם. שניצל אפוי, עם ציפוי פריך וזהוב, לצד פתיתים ברוטב עגבניות. וכן, את הכל מכינים במכשיר אחד
- Ninja
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.5 קק״ל 1590.2 קק״לפחמימות 64.8 גרם 259.2 גרםשומן 8.3 גרם 33.4 גרםנתרן 859.4 מ״ג 3437.7 מ״גחלבון 14.4 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 27.0 מ״ג 107.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 127.1 מ״ג 508.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות398
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 397.5 קק״ל 1590.2 קק״לפחמימות 64.8 גרם 259.2 גרםשומן 8.3 גרם 33.4 גרםנתרן 859.4 מ״ג 3437.7 מ״גחלבון 14.4 גרם 57.6 גרםסיבים תזונתיים 2.3 גרם 9.1 גרםשומן רווי 1.1 גרם 4.4 גרםכולסטרול 147.7 מ״ג 590.8 מ״גסידן 27.0 מ״ג 107.8 מ״גברזל 1.2 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 127.1 מ״ג 508.4 מ״גאבץ 1.0 מ״ג 4.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 398 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פתיתים
-
1 כוס פתיתים
-
1 צנצנת רוטב עגבניות מוכן
-
1 כוס מים רותחים
שניצל
-
4 שניצל עוף טרי פרוס דק בינוניים
-
1 כוס קמח לבן
-
2 ביצים L
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור טחון
-
1 מיכל תרסיס שמן זית
אופן הכנה
- מצפים את נתחי חזה העוף בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים בצד.
- מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ושמים בפנים את הפתיתים, רוטב עגבניות ומים. מערבבים היטב, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- בוחרים בעוצמה גבוהה ומכוונים ל-2 דקות.
- משחררים את אדי האוויר על ידיד הזזת השסתום.
- מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים. מתיזים תרסיס שמן.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באוויר חם.
- מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות ומקפידים להפוך באמצע כדי להשחים משני הצדדים. אם בזמן שאתם הופכים הפתיתים קצת מתייבשים אפשר להוסיף 1/2 כוס מים רותחים לסיר למטה.
אופן הכנה
- מצפים את נתחי חזה העוף בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים בצד.
- מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ושמים בפנים את הפתיתים, רוטב עגבניות ומים. מערבבים היטב, סוגרים את המכסה, מעבירים למצב סיר לחץ ומוודאים שכפתור הSEAL סגור.
- בוחרים בעוצמה גבוהה ומכוונים ל-2 דקות.
- משחררים את אדי האוויר על ידיד הזזת השסתום.
- מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים. מתיזים תרסיס שמן.
- סוגרים את המכסה, מזיזים את הסליידר למצב טיגון באוויר / בישול ובוחרים בתכנית טיגון באוויר חם.
- מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות ומקפידים להפוך באמצע כדי להשחים משני הצדדים. אם בזמן שאתם הופכים הפתיתים קצת מתייבשים אפשר להוסיף 1/2 כוס מים רותחים לסיר למטה.
הערות
- במקום פתיתים אפשר להשתמש בבורגול עבה
- אפשר להוסיף מסביב לשניצלים פרחי ברוקולי, פרחי כרובית או חצאי זוקיני
הערות
- במקום פתיתים אפשר להשתמש בבורגול עבה
- אפשר להוסיף מסביב לשניצלים פרחי ברוקולי, פרחי כרובית או חצאי זוקיני
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן