שניצל אפוי עם פתיתים ברוטב עגבניות

הילדים חזרו מבית הספר ואתם רוצים להכין ארוחה מהירה שכולם יאהבו? זה המתכון שלכם. שניצל אפוי, עם ציפוי פריך וזהוב, לצד פתיתים ברוטב עגבניות. וכן, את הכל מכינים במכשיר אחד
Loading...
הוספה למועדפים
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    30 דקות
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    10

מצרכים

אופן הכנה

  1. מצפים את חזה העוף בקמח, ביצה ופירורי לחם ומניחים בצד.
  2. מניחים את הסיר הקרמי בתוך המכשיר ושמים בפנים את הפתיתים, רוטב עגבניות ומים. מערבבים היטב וסוגרים עם מכסה סיר הלחץ.
  3. מעבירים למצב סיר לחץ על עוצמה גבוהה ומכוונים ל-2 דקות. מוודאים שהשסתום על מצב Seal.
  4. משחררים את אדי האוויר על ידיד הזזת השסתום.
  5. מניחים בתוך הסיר את הרשת, במצבה הגבוה ומניחים מעל את השניצלים. מתיזים תרסיס שמן.
  6. סוגרים עם מכסה ההשחמה ומעבירים למצב טיגון באוויר חם.
  7. מכוונים ל-190 מעלות למשך 10 דקות ומקפידים להפוך באמצע כדי להשחים משני הצדדים. אם בזמן שאתם הופכים הפתיתים קצת מתייבשים אפשר להוסיף 1/2 כוס מים רותחים לסיר למטה.

הערות

  • במקום פתיתים אפשר להשתמש בבורגול עבה
  • אפשר להוסיף מסביב לשניצלים פרחי ברוקולי, פרחי כרובית או חצאי זוקיני

ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

לפי מנה לפי 4 מנות
קלוריות 373.3 קק״ל 1493.2 קק״ל
פחמימות 61.1 גרם 244.4 גרם
שומן 7.2 גרם 28.7 גרם
נתרן 804.6 מ״ג 3218.5 מ״ג
חלבון 13.1 גרם 52.3 גרם
סיבים תזונתיים 2.2 גרם 8.7 גרם
שומן רווי 1.0 גרם 4.0 גרם
כולסטרול 126.9 מ״ג 507.6 מ״ג
סידן 24.8 מ״ג 99.2 מ״ג
ברזל 1.3 מ״ג 5.1 מ״ג
אשלגן 119.2 מ״ג 476.7 מ״ג
אבץ 0.8 מ״ג 3.3 מ״ג

קטגוריות

אביזרים

תגיות

תראו מה יצא לי (0)

תגובות (0)

תוכן קולינרי ישראלי איכותי
powered by foody