-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.4 קק״ל 1853.8 קק״לפחמימות 33.0 גרם 132.2 גרםשומן 10.8 גרם 43.3 גרםנתרן 1545.6 מ״ג 6182.6 מ״גחלבון 167.6 גרם 670.3 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 145.0 מ״ג 580.0 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״גאשלגן 1800.4 מ״ג 7201.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות463
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 463.4 קק״ל 1853.8 קק״לפחמימות 33.0 גרם 132.2 גרםשומן 10.8 גרם 43.3 גרםנתרן 1545.6 מ״ג 6182.6 מ״גחלבון 167.6 גרם 670.3 גרםסיבים תזונתיים 6.3 גרם 25.2 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 122.6 מ״ג 490.2 מ״גסידן 145.0 מ״ג 580.0 מ״גברזל 4.3 מ״ג 17.1 מ״גאשלגן 1800.4 מ״ג 7201.5 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 463 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל דג
-
4 פילה דג לבןנקי מעור ועצמות וחתוך לרצועות
-
4 כפות רוטב סויה
-
1 לימון בינונימגורד לגרידת לימון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כוס קמח טמפורהאו קמח לבן
-
1 1/4 כוסות מי סודה
-
1 כוס פירורי לחם
-
1/2 כוס קורנפלקסלא ממותק
אופן הכנה
- משרים את נתחי הדג עם סויה, גרידת לימון, אורגנו ומלח. מערבבים היטב כדי שהדגים יעטפו מכל הצדדים ויקבלו מעטפת טובה של כל הטעמים.
- בזמן שהדג בהשרייה נכין את הבלילה לציפוי ואת הציפוי עצמו.
- מכינים את הבלילה: מערבבים את הקמח עם הסודה עד שנוצרת בלילה לא מאוד דלילה אבל גם לא סמיכה מידי, היא צריכה לעטוף את הדג אבל לא להכביד עליו.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם והקורנפלקס ומעט מועכים עם הידיים, לא למעוך הרבה מידי שהקורנפלקס לא יהיה אבקתי מידי.
- מחמים סיר עם שמן (לטיגון עמוק) ומתחילים לצפות את כל השניצלים: קודם טובלים בבלילה,חשוב לתת לעודפי הבלילה לרדת מהדג כדי שלא יהיה ציפוי עבה מידי, ואחר כך טובלים בקערה עם הציפוי.
- מטגנים את השניצלים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג על מנת לספוג את עודפי השמן.
- את כל מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד השניצל.
אופן הכנה
- משרים את נתחי הדג עם סויה, גרידת לימון, אורגנו ומלח. מערבבים היטב כדי שהדגים יעטפו מכל הצדדים ויקבלו מעטפת טובה של כל הטעמים.
- בזמן שהדג בהשרייה נכין את הבלילה לציפוי ואת הציפוי עצמו.
- מכינים את הבלילה: מערבבים את הקמח עם הסודה עד שנוצרת בלילה לא מאוד דלילה אבל גם לא סמיכה מידי, היא צריכה לעטוף את הדג אבל לא להכביד עליו.
- מכינים את הציפוי: מערבבים בקערה נפרדת את פירורי הלחם והקורנפלקס ומעט מועכים עם הידיים, לא למעוך הרבה מידי שהקורנפלקס לא יהיה אבקתי מידי.
- מחמים סיר עם שמן (לטיגון עמוק) ומתחילים לצפות את כל השניצלים: קודם טובלים בבלילה,חשוב לתת לעודפי הבלילה לרדת מהדג כדי שלא יהיה ציפוי עבה מידי, ואחר כך טובלים בקערה עם הציפוי.
- מטגנים את השניצלים עד להזהבה ומניחים על נייר סופג על מנת לספוג את עודפי השמן.
- את כל מרכיבי הסלט מערבבים בקערה ומגישים לצד השניצל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (3)
ואוו ואוו ואוו! פשוט מתכון מעולה טעם מדהים
ואו יצא ממש טעים! שומר את המתכון
אחלה רעיון לערב חג. הולכת להכין מחר..