-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 234.3 קק״ל 1405.6 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 12.5 גרם 74.8 גרםנתרן 975.5 מ״ג 5852.9 מ״גחלבון 5.7 גרם 34.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.5 גרםשומן רווי 2.0 גרם 12.2 גרםכולסטרול 103.1 מ״ג 618.3 מ״גסידן 25.3 מ״ג 151.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 67.7 מ״ג 406.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות234
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 234.3 קק״ל 1405.6 קק״לפחמימות 24.3 גרם 145.7 גרםשומן 12.5 גרם 74.8 גרםנתרן 975.5 מ״ג 5852.9 מ״גחלבון 5.7 גרם 34.5 גרםסיבים תזונתיים 0.6 גרם 3.5 גרםשומן רווי 2.0 גרם 12.2 גרםכולסטרול 103.1 מ״ג 618.3 מ״גסידן 25.3 מ״ג 151.8 מ״גברזל 0.7 מ״ג 4.1 מ״גאשלגן 67.7 מ״ג 406.4 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 2.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 234 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצל
-
1 חופן פטרוזיליה
-
150 גרם קמח תירס אינסטנט
-
1/2 כפית פפריקה מתוקה
-
2 כפיות שמן זית
-
1 כפית מלח דק
-
2 ביצים L
-
1 כפית חרדל דיז’ון
-
1 כף מיונז
-
500 גרם שניצל עוף טרי פרוס דק
רוטב דבש והדרים
-
1/4 כוס חרדל דיז’ון
-
3 כפות מיונז
-
2 כפיות דבש
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 כפות מיץ תפוזים
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מכינים את השניצלים: מכינים קערה שטוחה עם קמח התירס, מוסיפים פפריקה, 1/2 כפית מלח ושמן זית ומערבבים.
- מכינים קערה שטוחה נוספת ושמים בה את הביצים, החרדל, המיונז, הדבש, הפפריקה, הפטרוזיליה ו-1/2 כפית מלח, מערבבים וטורפים היטב.
- טובלים כל נתח עוף בקערת הביצים ומעבירים לקערת קמח התירס. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 15 דקות, במהלכן הופכים את השניצלים בתבנית כדי שיזיהבו היטב גם מהצד השני. מוציאים.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים היטב במזלג עד שהוא מתאחד. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים עם השניצל.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
- קוצצים דק את הפטרוזיליה.
- מכינים את השניצלים: מכינים קערה שטוחה עם קמח התירס, מוסיפים פפריקה, 1/2 כפית מלח ושמן זית ומערבבים.
- מכינים קערה שטוחה נוספת ושמים בה את הביצים, החרדל, המיונז, הדבש, הפפריקה, הפטרוזיליה ו-1/2 כפית מלח, מערבבים וטורפים היטב.
- טובלים כל נתח עוף בקערת הביצים ומעבירים לקערת קמח התירס. מסדרים בתבנית בשכבה אחת.
- אופים 15 דקות, במהלכן הופכים את השניצלים בתבנית כדי שיזיהבו היטב גם מהצד השני. מוציאים.
- מכינים את הרוטב: שמים את כל מרכיביו בקערה ומערבבים היטב במזלג עד שהוא מתאחד. טועמים ומתקנים את התיבול. מגישים עם השניצל.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן