שניצלוני תירס ביתיים אפויים בתנור של רחלי קרוט
רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
רחלי קרוט מכינה שניצלוני תירס ביתיים, זהובים ופריכים, שילדים (ומבוגרים) כל כך אוהבים. מתכון מעולה שאחריו לא תוכלו לחזור לגרסה הקפואה מהסופר
- רחלי קרוט
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 75.0 קק״ל 1349.7 קק״לפחמימות 12.2 גרם 219.6 גרםשומן 2.0 גרם 36.8 גרםנתרן 168.3 מ״ג 3029.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 29.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 9.9 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 299.8 מ״גסידן 5.1 מ״ג 91.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 25.8 מ״ג 464.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות75
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 75.0 קק״ל 1349.7 קק״לפחמימות 12.2 גרם 219.6 גרםשומן 2.0 גרם 36.8 גרםנתרן 168.3 מ״ג 3029.4 מ״גחלבון 2.7 גרם 48.5 גרםסיבים תזונתיים 1.6 גרם 29.2 גרםשומן רווי 0.6 גרם 9.9 גרםכולסטרול 16.7 מ״ג 299.8 מ״גסידן 5.1 מ״ג 91.4 מ״גברזל 0.5 מ״ג 9.8 מ״גאשלגן 25.8 מ״ג 464.2 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 75 | כמות מנות 18 |
---|
מצרכים
מצרכים
שניצלונים
-
1 קופסת שימורים גרגירי תירס
-
1 ביצה L
-
1 כף שמן זית
-
1/2כוס או 70 גרם קמח לבן
-
1/3 כוס קמח תירס אינסטנט
-
1/3 כוס פירורי לחם
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
ציפוי
-
1 כוס פירורי לחם
-
1 כף שומשום
שימון
לאפייה:
אופן הכנה
- טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
- מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
- יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
- מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
- אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
אופן הכנה
- טוחנים במעבד המזון את התירס למרקם מעט גס.
- מחממים את התנור ל-190 מעלות. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומשמנים בנדיבות בתרסיס שמן.
- מערבבים בקערה פירורי לחם ושומשום.
- מערבבים בקערה נפרדת את כל הרכיבים של השניצל.
- יוצרים קציצות שטוחות מהתערובת ומצפים בפירורי הלחם עם השומשום.
- מניחים את השניצלים על התבנית ומתיזים שוב את תרסיס שמן על השניצלים.
- אופים במשך 20 דקות, הופכים לצד השני ואופים עוד 15 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן