שניצלוני רביולי אפויים עם רוטב עגבניות בזיליקום
קבלו הברקה: שניצלוני רביולי אפויים ופריכים עם רוטב עגבניות. מצפים רביולי מוכנים בפירורי לחם, אופים בתנור ומגישים עם רוטב עגבניות מוכן! איזה מתכון כיפי!
קבלו הברקה: שניצלוני רביולי אפויים ופריכים עם רוטב עגבניות. מצפים רביולי מוכנים בפירורי לחם, אופים בתנור ומגישים עם רוטב עגבניות מוכן! איזה מתכון כיפי!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 428.3 קק״ל 1713.3 קק״לפחמימות 52.7 גרם 210.9 גרםסוכר 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 14.6 גרם 58.6 גרםנתרן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״גחלבון 16.7 גרם 66.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרםכולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״גסידן 125.1 מ״ג 500.4 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 27.8 מ״ג 111.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 10 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות428
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 428.3 קק״ל 1713.3 קק״לפחמימות 52.7 גרם 210.9 גרםסוכר 5.3 גרם 21.2 גרםשומן 14.6 גרם 58.6 גרםנתרן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״גחלבון 16.7 גרם 66.9 גרםסיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרםשומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרםכולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״גסידן 125.1 מ״ג 500.4 מ״גברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 27.8 מ״ג 111.3 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 428 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה רביולי גבינות מוכןאו בטטה
-
1 כוס פירורי לחם מלאים
-
1/4 כוס גבינת פרמזןמגוררת דק
-
1/2 כפית אורגנו טריאופציונלי
-
1 ביצה L
-
1 כף מים
רוטב
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס עגבניות שרי צבעוניותחצויות
-
1 צנצנת רוטב עגבניות בזיליקום
-
חופן אגוזי מלךקלויים קצוצים גס
-
חופן בזיליקום
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים רשת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתיזים עליה תרסיס שמן.
- מערבבים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, הפרמז’ן והאורגנו.
- טורפים בקערית נוספת את הביצה עם המים.
- טובלים את הרביולי בתערובת הביצה, מגלגלים מכל הצדדים בתערובת פירורי הלחם, עד שהם נדבקים, ומסדרים את “השניצלונים” על הרשת.
- מתיזים את הרביולי בתרסיס שמן ואופים כ-15 דקות עד שהם משחימים יפה.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת ומקפיצים את עגבניות השרי במשך 2-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
- טועמים ומתבלים לפי הטעם, ומוסיפים את האגוזים ועלי בזיליקום.
- יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומסדרים מעליו את שניצלוני הרביולי. מגישים מיד.
אופן הכנה
- מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
- מניחים רשת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתיזים עליה תרסיס שמן.
- מערבבים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, הפרמז’ן והאורגנו.
- טורפים בקערית נוספת את הביצה עם המים.
- טובלים את הרביולי בתערובת הביצה, מגלגלים מכל הצדדים בתערובת פירורי הלחם, עד שהם נדבקים, ומסדרים את “השניצלונים” על הרשת.
- מתיזים את הרביולי בתרסיס שמן ואופים כ-15 דקות עד שהם משחימים יפה.
- בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת ומקפיצים את עגבניות השרי במשך 2-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
- מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
- טועמים ומתבלים לפי הטעם, ומוסיפים את האגוזים ועלי בזיליקום.
- יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומסדרים מעליו את שניצלוני הרביולי. מגישים מיד.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן