שניצלוני רביולי אפויים עם רוטב עגבניות בזיליקום

קבלו הברקה: שניצלוני רביולי אפויים ופריכים עם רוטב עגבניות. מצפים רביולי מוכנים בפירורי לחם, אופים בתנור ומגישים עם רוטב עגבניות מוכן! איזה מתכון כיפי!
קבלו הברקה: שניצלוני רביולי אפויים ופריכים עם רוטב עגבניות. מצפים רביולי מוכנים בפירורי לחם, אופים בתנור ומגישים עם רוטב עגבניות מוכן! איזה מתכון כיפי!
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.3 קק״ל 1713.3 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 210.9 גרם
    סוכר 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 14.6 גרם 58.6 גרם
    נתרן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״ג
    סידן 125.1 מ״ג 500.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 27.8 מ״ג 111.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 15 דק׳
  • קלוריות
    428
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 428.3 קק״ל 1713.3 קק״ל
    פחמימות 52.7 גרם 210.9 גרם
    סוכר 5.3 גרם 21.2 גרם
    שומן 14.6 גרם 58.6 גרם
    נתרן 844.4 מ״ג 3377.5 מ״ג
    חלבון 16.7 גרם 66.9 גרם
    סיבים תזונתיים 2.9 גרם 11.5 גרם
    שומן רווי 4.1 גרם 16.4 גרם
    כולסטרול 77.7 מ״ג 310.8 מ״ג
    סידן 125.1 מ״ג 500.4 מ״ג
    ברזל 1.8 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 27.8 מ״ג 111.3 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 1.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
פסטה
מערכת Foody
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. מניחים רשת על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומתיזים עליה תרסיס שמן.
  3. מערבבים בקערה שטוחה את פירורי הלחם, הפרמז’ן והאורגנו.
  4. טורפים בקערית נוספת את הביצה עם המים.

    שניצלוני רביולי 1
    טובלים את הרביולי בביצה הטרופה

  5. טובלים את הרביולי בתערובת הביצה, מגלגלים מכל הצדדים בתערובת פירורי הלחם, עד שהם נדבקים, ומסדרים את “השניצלונים” על הרשת.
  6. מתיזים את הרביולי בתרסיס שמן ואופים כ-15 דקות עד שהם משחימים יפה.

    שניצלוני רביולי 3
    מצפים את הרביולי בפירורי לחם

  7. בינתיים מכינים את הרוטב: מחממים שמן במחבת ומקפיצים את עגבניות השרי במשך 2-3 דקות עד שהן מתחילות להתרכך.
  8. מוסיפים את הרוטב, מערבבים ומבשלים עוד דקה.
  9. טועמים ומתבלים לפי הטעם, ומוסיפים את האגוזים ועלי בזיליקום.
  10. יוצקים את הרוטב לצלחת הגשה ומסדרים מעליו את שניצלוני הרביולי. מגישים מיד.

    שניצלוני רביולי 5
    שניצלוני רביולי. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
שניצלוני רביולי אפויים עם רוטב עגבניות בזיליקום

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות