שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים
מתכון קל להכנה של שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים עם רוטב מתקתק ופיקנטי. מנה מיוחדת ועשירה בטעמים שכל המשפחה תאהב!
מתכון קל להכנה של שקיות פילו ממולאות בחזה עוף וירקות מוקפצים עם רוטב מתקתק ופיקנטי. מנה מיוחדת ועשירה בטעמים שכל המשפחה תאהב!
- רותם בן מויאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.0 קק״ל 2419.9 קק״לפחמימות 44.9 גרם 449.4 גרםשומן 42.5 גרם 424.7 גרםנתרן 310.4 מ״ג 3103.7 מ״גחלבון 30.3 גרם 302.7 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 285.5 גרםשומן רווי 33.4 גרם 334.5 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 279.5 מ״גסידן 32.7 מ״ג 326.6 מ״גברזל 28.3 מ״ג 282.7 מ״גאשלגן 64.2 מ״ג 641.9 מ״גאבץ 166.5 מ״ג 1664.7 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 25 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות242
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 242.0 קק״ל 2419.9 קק״לפחמימות 44.9 גרם 449.4 גרםשומן 42.5 גרם 424.7 גרםנתרן 310.4 מ״ג 3103.7 מ״גחלבון 30.3 גרם 302.7 גרםסיבים תזונתיים 28.5 גרם 285.5 גרםשומן רווי 33.4 גרם 334.5 גרםכולסטרול 27.9 מ״ג 279.5 מ״גסידן 32.7 מ״ג 326.6 מ״גברזל 28.3 מ״ג 282.7 מ״גאשלגן 64.2 מ״ג 641.9 מ״גאבץ 166.5 מ״ג 1664.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 242 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 ק"ג שניצל עוף טרי פרוס דקחתוך לרצועות
-
1 חבילה בצק פילו
-
1 מיכל תרסיס שמן קנולה
-
1 חופן קצח
-
2 גזריםקלופים וחתוכים לרצועות
-
2 בצליםחתוכים לפרוסות
-
חתוכים לרצועות
-
1 סלסילה פטריות שימג’י
-
1/2 שורש ג’ינג’רמגורד דק
-
1 חופן כוסברה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
2 כפות רוטב טריאקי
-
2 כפות רוטב סצ’ואן
-
2 כפות רוטב סויה
אופן הכנה
- מפעילים את מכשיר הנינג’ה על תכנית gril.
- משמנים קלות את הירקות וחזה העוף וצולים לפי התוכנית.
- לאחר שהכל צלוי, קוצצים את כל הירקות וחזה העוף הצלויים, שמים בקערה ומוסיפים את הרטבים, הנבטים והכוסברה. מערבבים היטב ומניחים בצד.
- מקפלים לשניים את דפי הפילו ומניחים באמצע את המילוי.
- מקפלים משני הצדדים ושוב משני הצדדים, למעין צורת שקיות.
- מרססים בשמן ומפזרים קצח מעל.
- מכוונים את מכשיר הנינג’ה לתכנית baking ואופים את שקיות הפילו.
- ניתן להגיש לצד סלט נבטים ומלפפונים עם מעט לימון ודבש.
אופן הכנה
- מפעילים את מכשיר הנינג’ה על תכנית gril.
- משמנים קלות את הירקות וחזה העוף וצולים לפי התוכנית.
- לאחר שהכל צלוי, קוצצים את כל הירקות וחזה העוף הצלויים, שמים בקערה ומוסיפים את הרטבים, הנבטים והכוסברה. מערבבים היטב ומניחים בצד.
- מקפלים לשניים את דפי הפילו ומניחים באמצע את המילוי.
- מקפלים משני הצדדים ושוב משני הצדדים, למעין צורת שקיות.
- מרססים בשמן ומפזרים קצח מעל.
- מכוונים את מכשיר הנינג’ה לתכנית baking ואופים את שקיות הפילו.
- ניתן להגיש לצד סלט נבטים ומלפפונים עם מעט לימון ודבש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן