-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 400.6 קק״ל 1201.9 קק״לפחמימות 44.1 גרם 132.4 גרםסוכר 0.9 גרם 2.8 גרםשומן 24.4 גרם 73.3 גרםנתרן 400.1 מ״ג 1200.4 מ״גחלבון 10.7 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 10.2 גרםשומן רווי 11.1 גרם 33.4 גרםכולסטרול 51.6 מ״ג 154.9 מ״גסידן 198.0 מ״ג 594.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 66.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות401
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 400.6 קק״ל 1201.9 קק״לפחמימות 44.1 גרם 132.4 גרםסוכר 0.9 גרם 2.8 גרםשומן 24.4 גרם 73.3 גרםנתרן 400.1 מ״ג 1200.4 מ״גחלבון 10.7 גרם 32.0 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 10.2 גרםשומן רווי 11.1 גרם 33.4 גרםכולסטרול 51.6 מ״ג 154.9 מ״גסידן 198.0 מ״ג 594.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.5 מ״גאשלגן 22.0 מ״ג 66.0 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 1.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 401 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 קלחי תירס טרי
-
40 גרם חמאה רכה
-
2 כפות רוטב צ’ילי מתוק
-
50 גרם גבינת פרמזןמגורדת
הגשה
-
20 גרם גבינת פרמזןמגורדת
-
1 חופן כוסברהקצוצה
מטבל
-
2 כפות מיונז
-
1 כף רוטב צ’ילי מתוק
אופן הכנה
- פורסים את קלחי התירס לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ.
- במים רותחים עם כפית מלח, מבשלים את קלחי התירס 3 דקות, לריכוך קל.
- מסננים ומעבירים לקערה.
- מערבבים חמאה עם רוטב צ’ילי, מחממים במיקרוגל בפולסים של 5 שניות כל פעם עד שהחמאה נמסה לגמרי, מערבבים היטב.
- מוזגים על גבי קלחי התירס, ומערבבים היטב כך שהחמאה מכסה את כל הקלחים.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים פרמזן.
- מסדרים אחד ליד השני את קלחי התירס (על גבי הפרמזן), אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהקלחים מזהיבים וקריספים.
- מערבבים את כל מרכיבי המטבל בקערה.
- מוציאים את קלחי התירס מהתנור, מפזרים מעל עוד פרמזן ומעט כוסברה ומגישים עם המטבל. בתיאבון.
אופן הכנה
- פורסים את קלחי התירס לפרוסות בעובי של כ-2 ס”מ.
- במים רותחים עם כפית מלח, מבשלים את קלחי התירס 3 דקות, לריכוך קל.
- מסננים ומעבירים לקערה.
- מערבבים חמאה עם רוטב צ’ילי, מחממים במיקרוגל בפולסים של 5 שניות כל פעם עד שהחמאה נמסה לגמרי, מערבבים היטב.
- מוזגים על גבי קלחי התירס, ומערבבים היטב כך שהחמאה מכסה את כל הקלחים.
- בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים פרמזן.
- מסדרים אחד ליד השני את קלחי התירס (על גבי הפרמזן), אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 20 דקות או עד שהקלחים מזהיבים וקריספים.
- מערבבים את כל מרכיבי המטבל בקערה.
- מוציאים את קלחי התירס מהתנור, מפזרים מעל עוד פרמזן ומעט כוסברה ומגישים עם המטבל. בתיאבון.
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן