רקע הנמל

ארנצ’יני קינואה קריספיים על מצע רוטב רוזה משגע

כדורי ארנצ'יני מטוגנים עם טוויסט - במקום אורז שמים קינואה! מתכון מושלם להכנת ארנצ'יני קינואה עם גבינות נהדרות שמגישים על רוטב רוזה מפנק!
כדורי ארנצ'יני מטוגנים עם טוויסט - במקום אורז שמים קינואה! מתכון מושלם להכנת ארנצ'יני קינואה עם גבינות נהדרות שמגישים על רוטב רוזה מפנק!
  • יעל דאבי
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.1 קק״ל 1881.3 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 94.2 גרם
    שומן 14.1 גרם 141.4 גרם
    נתרן 1033.6 מ״ג 10335.7 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 57.4 מ״ג 574.0 מ״ג
    סידן 91.8 מ״ג 918.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 210.9 מ״ג 2109.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    23
  • הכנה 40 דק׳
    כולל שעה ו-40 דק׳
  • קלוריות
    188
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 188.1 קק״ל 1881.3 קק״ל
    פחמימות 9.4 גרם 94.2 גרם
    שומן 14.1 גרם 141.4 גרם
    נתרן 1033.6 מ״ג 10335.7 מ״ג
    חלבון 6.0 גרם 60.5 גרם
    סיבים תזונתיים 1.4 גרם 13.6 גרם
    שומן רווי 6.9 גרם 69.0 גרם
    כולסטרול 57.4 מ״ג 574.0 מ״ג
    סידן 91.8 מ״ג 918.0 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 8.5 מ״ג
    אשלגן 210.9 מ״ג 2109.1 מ״ג
    אבץ 0.5 מ״ג 4.7 מ״ג
    סגור

איטלקים בחיים לא היו חושבים שאפשר להכין את אחת המנות הקלאסיות שלהם מקינואה במקום אורז! קבלו מתכון מעולה של ארנצ’יני עם טוויסט בריא וכיפי – כדורי קינואה ממולאים בגבינות שמוגשות על מצע רוטב רוזה פשוט וטעים.

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
3 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

ציפוי

רוטב

הגשה


אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה על פי הוראות היצרן בגב החבילה.
  2. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הארנצ׳יני לעיסה אחידה ולא דביקה. יוצרים כדורים בעזרת הידיים ומניחים בצד.
  3. מניחים נייר אפייה לתבנית עגולה במחבת רחבה, יוצקים לתוכו שמן לטיגון ומחממים לחום גבוה.
  4. מצפים כל כדור בביצה ובפירורי הלחם לציפוי מלא ומטגנים בשמן מכל הצדדים להשחמה. מוציאים על גבי רשת לצינון.
  5. מכינים את הרוטב: מחממים את שמן הזית במחבת. מוסיפים את השום והבצל ומטגנים תוך כדי ערבוב להזהבה. מוסיפים את רסק העגבניות ומטגנים עוד כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השמנת, מערבבים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול.
  6. מניחים כמה כפות מהרוטב על צלחת הגשה. מניחים מעל את הארנצ׳יני, מפזרים גרנה פדנו ומגישים.
ארנצ'יני קינואה1
ארנצ’יני קינואה על רוטב רוזה. צילום: יעל דאבי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות