1

איך מכינים חמאת בוטנים?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. מניחים נייר אפייה על תבנית ומפזרים עליו 500 גרם בוטנים קלופים בשכבה אחת.
2. קולים את הבוטנים בתנור בחום של 200 מעלות טורבו למשך 10 דקות.
3. מערבבים מעט, הופכים את הבוטנים ומחזירים לתנור ל-5-15 דקות נוספות, עד שהבוטנים מוכנים וזהובים.
5. מוציאים מהתנור ומקררים לטמפרטורת החדר.
6. מכניסים את הבוטנים למעבד מזון ומפעילים רצוף עד שהבוטנים הופכים למשחה (אפשר להוסיף מעט שמן ניטרלי, כמו שמן חמניות או קנולה במידת הצורך).
7. כשהחמאה חלקה, הוסיפו מעט מלח וכף דבש לפי הטעם והמשיכו לערבב במעבד.
8 העבירו לצנצנת מעוקרת.

למתכון של חמאת בוטנים ביתית, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות