איך מכינים סלט קינואה אדומה וחמוציות?
1. קוצצים דק בצל סגול, 3 כפות פטרוזיליה, 3 כפות כוסברה ו-8 אוגזי מלך
3. מכינים את הקינואה: מבשלים בסיר כוס קינואה, 2 כוסות מים 1 כפית מלח דק ו1/2 פיתפלפל שחור טחון, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים למשך 30 דקות על אש נמוכה עד שקינואה מוכנה ומצננים.
3. מוסיפים לקינואה את תערובת הבצל ועשבי התיבול ו- 1/2 כוס חמוציות מיובשות.
4. מערבבים הכל יחד וסוחטים מעל מיץ לימון.
למתכון נוסף של סלט קינואה עם חמוציות ואגוזים, לחצו כאן >>
3. מכינים את הקינואה: מבשלים בסיר כוס קינואה, 2 כוסות מים 1 כפית מלח דק ו1/2 פיתפלפל שחור טחון, מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים למשך 30 דקות על אש נמוכה עד שקינואה מוכנה ומצננים.
3. מוסיפים לקינואה את תערובת הבצל ועשבי התיבול ו- 1/2 כוס חמוציות מיובשות.
4. מערבבים הכל יחד וסוחטים מעל מיץ לימון.
למתכון נוסף של סלט קינואה עם חמוציות ואגוזים, לחצו כאן >>