1

איך מכינים פסטה רוזה?

FOODY עונים על שאלות
1 תשובות
0 הצבעות
1
1. מחממים מחבת עם 1 כף חמאה ו-3 שיני שום כ-60 שניות, תוך כדי בחישה.
2. מוסיפים 2 מיכלים של שמנת לבישול 15% ומבשלים על אש בינונית עד שהשמנת מתחילה לבעבע.
3. מוסיפים 400 גרם עגבניות מרוסקות, 1/2 כפית מלח, 1 כפית סוכר ומבשלים כ-3 דקות.
4. מוסיפים 50 גרם גבינת פרמז'ן ומערבבים 60 שניות עד שהרוטב מסמיך.
5. מוסיפים פסטה מבושלת לרוטב.
6. מגישים עם פרמז'ן ובזיליקום קצוץ מעל.

למתכון לפסטה רוזה ב-10 דקות, לחצו כאן >>

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

שאלות קשורות

קטגוריות

אביזרים

טכניקות